Η γερακίνα και ο κύκνος

Εκδότης:
Μαλλιάρης Παιδεία
Έτος:
2010
ISBN:
9789604574315
Σελίδες:
62
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η γερακίνα και ο κύκνος
Τιμή εκδότη:€9,95
Η τιμή μας: €8,96
στο καλάθι
Η γερακίνα και ο κύκνος
Οι προκαταλήψεις και τα στερεότυπα που υπάρχουν στον κόσμο παίζουν, δυστυχώς, καταλυτικό ρόλο στις διαπροσωπικές σχέσεις.

...Η Αράγια, η μικρή γερακίνα, ανυπομονούσε να γίνει όμορφη και να κατακτήσει τον Ζεούντο, τον ολόλευκο κύκνο. Ήταν έτοιμη να κάνει οποιαδήποτε θυσία, αρκεί να πραγματοποιούσε το όνειρό της. Τη συμβουλή της μητέρας της να μείνει αυθεντική, την είχε εντελώς ξεχάσει.

Καθισμένη, συχνά, στα κλαδιά ενός ψηλού δένδρου αγνάντευε τη γαλάζια λίμνη και δε χόρταινε να κοιτάζει τον Ζεούντο. Πολλές φορές, τον έβλεπε να αναταράζει τα νερά και άλλοτε να κολυμπάει με μεγαλοπρέπεια. Είχε την εντύπωση οτι κι εκείνος την είχε προσέξει κι οτι η παρουσία της δεν τον άφηνε ασυγκίνητο.

Η μικρή γερακίνα είχε αποδυθεί σε έναν αγώνα ομορφιάς που γινόταν ολοένα και πιο επίπονος και πιο χρονοβόρος. Για χάρη του Ζεούντο, υπέμενε καρτερικά το μαρτύριό της, γιατί είχε ως παρηγοριά κι ελπίδα τη σκέψη οτι, σύντομα, θα κέρδιζε μια θέση στην καρδιά του και θα γινόταν, έτσι, αποδεκτή στον δικό του "ανώτερο" κόσμο.
Τίτλος βιβλίου:Η γερακίνα και ο κύκνος
Εκδότης:Μαλλιάρης Παιδεία
Συντελεστές βιβλίου:Κωνσταντινίδου, Τριανταφυλλιά (Συγγραφέας)
ISBN:9789604574315
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2010
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες