Trapped

Παγιδευμένοι
Εκδότης:
Εκδόσεις Post Script
Έτος:
2010
ISBN:
9789609942201
Σελίδες:
336
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Trapped
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Trapped
Ανεξήγητα εγκλήματα συμβαίνουν στην πόλη του Μέιν, τη γενέτειρα του διάσημου συγγραφέα τρόμου, Stephen King. Εγκλήματα που φαινομενικά έχουν ρίζες σε αστικούς μύθους της περιοχής. Λίγοι ξέρουν ότι η εξήγηση βρίσκεται σε αυτό που συνέβη τον Αύγουστο του 2010. Ίσως και σε έναν κατά συρροή δολοφόνο πολλά χιλιόμετρα μακριά από εκεί.
Στην Αθήνα, μια παρέα φίλων βρίσκεται παγιδευμένη σε ένα κεντρικό μπαρ της πόλης. Πώς μπορεί να συνδέονται τα δύο γεγονότα και γιατί ο δολοφόνος έχει το ίδιο τατουάζ με τον συγκάτοικο του Αποστόλη; Στο Παρίσι ένας φίλος από τα παλιά παίρνει ένα γράμμα και στο Βατικανό, η Μάρθα Στιούαρτ έρχεται αντιμέτωπη με την προφητεία της Έβδομης φιάλης.
Ένα σύνθετο βιβλίο τρόμου με ανεξάντλητη πλοκή, μυστήριο, κινηματογραφικές εικόνες, γρήγορη δράση, καθημερινούς ήρωες. Ο Αντώνης Τουμανίδης με το "Trapped" συνθέτει ένα αίνιγμα για γερούς λύτες. Ένα κλασικό θρίλερ που ενδιέφερε την έρευνα της Λουκίας Ρικάκη για την ταινία "Είσαι ο καθρέφτης μου" κι έκανε τον σκηνοθέτη του "Saw", Darren Lynn Bousman να τον κατατάξει δίπλα στον Dario Argento ανάμεσα στους μαιτρ του ευρωπαϊκού τρόμου.

Ένα βιβλίο με ειλικρινά κακές προθέσεις!
Τίτλος βιβλίου:Trapped
Υπότιτλος βιβλίου:Παγιδευμένοι
Εκδότης:Εκδόσεις Post Script
Συντελεστές βιβλίου:Τουμανίδης, Αντώνης (Συγγραφέας)
ISBN:9789609942201
Σειρά εκδότη:Ιστορίες από Αλλού
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2010
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Μυθιστόρημα Φαντασίας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες