Έρωτες-μίση, πάθη στη δίνη του πολέμου

Όταν η ελπίδα πάει κόντρα στη ζωή και προκαλεί, μια ουράνια προφητεία κάνει τη μοίρα να κλαίει: Μυθιστόρημα
Εκδότης:
ΑΛΔΕ Εκδόσεις
Έτος:
2008
ISBN:
9789608994782
Σελίδες:
334
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Έρωτες-μίση,  πάθη στη δίνη του πολέμου
Τιμή εκδότη:€20,00
Η τιμή μας: €18,00
στο καλάθι
Έρωτες-μίση, πάθη στη δίνη του πολέμου
Με περίσσευμα αγάπης για την Κέρκυρα, τον τόπο που μεγάλωσε και ζει, ο κερκυραίος συγγραφέας Κώστας Α. Μιχαλάς, καταθέτει τη συνεισφορά του για ιστορικά και κοινωνικά δεδομένα του τόπου σε μία ταραγμένη εποχή της περιόδου του πολέμου και της κατοχής. Αυτή τη φορά με το μυθιστόρημά του "Έρωτες-μίση, πάθη στη δίνη του πολέμου".

Στο εξώφυλλο υπάρχει και το μότο "Όταν η ελπίδα πάει κόντρα στη ζωή και προκαλεί, μια ουράνια προφητεία κάνει τη μοίρα να κλαίει", χαρακτηριστικό του "μύθου", που διατρέχει το μυθιστόρημα , το οποίο μας παρουσιάζει τις ερωτικές ιστορίες νέων ζευγαριών της εποχής.

Ο αναγνώστης παρακολουθεί με ενδιαφέρον, τι θα απογίνουν τα ζευγάρια της ιστορίας, που με γλαφυρό τρόπο ξεδιπλώνει ο συγγραφέας, ενώ παράλληλα το ενδιαφέρον στρέφεται και στην τύχη της Κέρκυρας που έχει μπει στη δίνη των κατακτητών εισβολέων που ανηλεώς βομβαρδίζουν το όμορφο νησί.

Η εμπειρία του συγγραφέα είναι φανερή στο στήσιμο του λόγου, που γλαφυρός και απέριττος οδηγεί τον αναγνώστη μέσα από τα καντούνια μιας Κέρκυρας ρομαντικής και αγαπημένης σε ιστορίες με έρωτες-μίση πάθη που αναπτύχθηκαν και επηρεάστηκαν από τη δίνη του πολέμου, στην αποχή πριν και μετά από αυτόν.

Περιεκτικό και ενδιαφέρον σαν μία ιστορία που ξεκινάει από τη ρομαντική εποχή και καταλήγει στη μεταπολεμική περίοδο επηρεασμένη από όλα τα δεινά του πολέμου και της κατοχής. Ένα ωραίο ανάγνωσμα που μεταφέρει τον αναγνώστη στις ρομαντικές ερωτικές ιστορίες του, κάνοντάς τον να ταυτίζεται πολλές φορές με τους πρωταγωνιστές του.
Τίτλος βιβλίου:Έρωτες-μίση, πάθη στη δίνη του πολέμου
Υπότιτλος βιβλίου:Όταν η ελπίδα πάει κόντρα στη ζωή και προκαλεί, μια ουράνια προφητεία κάνει τη μοίρα να κλαίει: Μυθιστόρημα
Εκδότης:ΑΛΔΕ Εκδόσεις
Συντελεστές βιβλίου:Μιχαλάς, Κώστας Α. (Συγγραφέας)
ISBN:9789608994782
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2008
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες