Ο άνθρωπος που έβλεπε τα πλοία να περνούν

Διηγήματα
Εκδότης:
Κέδρος
Έτος:
2010
ISBN:
9789600426748
Σελίδες:
391
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο άνθρωπος που έβλεπε τα πλοία να περνούν
Τιμή εκδότη:€18,16
Η τιμή μας: €16,34
στο καλάθι
Ο άνθρωπος που έβλεπε τα πλοία να περνούν
Ιστορίες εν πλω. Με πλοία της γραμμής, καΐκια και βάρκες, σκάφη, ακόμα και πολεμικά πλοία. Ιστορίες που λύνουν τις άγκυρες και ταξιδεύουν στα νερά του Αργοσαρωνικού και στα μυστικά του, σε καθημερινές ή αναπάντεχες διαδρομές ανθρώπων και πλεούμενων.

Τι μπορεί να συμβεί στη διάρκεια ενός ταξιδιού; Άνθρωποι απλοί γνωρίζονται και συνομιλούν, προβληματίζονται και αγωνιούν, διασκεδάζουν και ερωτεύονται, ανταλλάσουν εμπειρίες ζωής και αφήνονται σε μύχιες εξομολογήσεις. Ψηλαφούν το άγνωστο, αντιμετωπίζουν το απρόβλεπτο, δοκιμάζουν την περιπέτεια, παρασύρονται από τη συγκίνηση της στιγμής. Ταξιδεύουν με το βλέμμα τους στα ανοιχτά, στους ορίζοντες που αναζητά ο καθένας, στις λύσεις που ψάχνει...

Ο άνθρωπος που έβλεπε τα πλοία να περνούν, που έζησε και περιγράφει τις ιστορίες των επιβατών τους, έχει για παρατηρητήριό του τον Πόρο, το μικρό, πανέμορφο νησί του Σαρωνικού ανάμεσα στην Αίγινα και στην Ύδρα, απέναντι από τον Γαλατά και την τροιζηνιακή γη, φιλόξενο πάντα κανάλι για πλεούμενα και ταξιδευτές.
Τίτλος βιβλίου:Ο άνθρωπος που έβλεπε τα πλοία να περνούν
Υπότιτλος βιβλίου:Διηγήματα
Εκδότης:Κέδρος
Συντελεστές βιβλίου:Καλός, Γιώργος (Συγγραφέας)
ISBN:9789600426748
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2010
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες