Ανθοδετική step by step

Δημιουργήστε τις δικές σας πρωτότυπες ανθοσυνθέσεις
Εκδότης:
Σταμούλη Α.Ε.
Έτος:
2010
ISBN:
9789603518402
Σελίδες:
132
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ανθοδετική step by step
Τιμή εκδότη:€35,06
Η τιμή μας: €31,55
Ανθοδετική step by step
Tα φυτά και τα λουλούδια δεν αποτελούν απλώς διακοσμητικά στοιχεία, αλλά έχουν δύναμη και ζωή, συμβάλλοντας στην ομορφιά της καθημερινής μας ζωής, αλλά και στη διαφορετικότητα των ιδιαίτερων εκδηλώσεων.

Στόχος του λευκώματος αυτού, που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Αθ. Σταμούλης και φέρει την υπογραφή ενός εκ των κορυφαίων Master Florists παγκοσμίως Robert Koene, είναι αφενός, να προτείνει μερικές ανθοσυνθέσεις και, αφετέρου να δείξει βήμα-βήμα τον τρόπο κατασκευής της κάθε ανθοσύνθεσης. Παράλληλα, οι συγκεκριμένες προτάσεις μπορούν να δώσουν την έμπνευση στον ανθοπώλη-ανθοδέτη, αλλά και στον καθένα μας, να δημιουργήσει νέες συνθέσεις βάζοντας τη δική του φαντασία, το δικό του κέφι, τη δική του επιθυμία για να ικανοποιήσει τη δική του δημιουργικότητα.

Το λεύκωμα χωρίζεται σε τρεις ενότητες με κριτήριο τις ανάγκες που θέλουμε να καλύψουμε με τις ανθοσυνθέσεις μας: Ανθοσυνθέσεις για δώρα, επετείους και επαγγελματικές υποχρεώσεις, ανθοσυνθέσεις για γαμήλιους στολισμούς και ανθοσυνθέσεις για στολισμούς χώρων ή κοινωνικών εκδηλώσεων. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι οι προτεινόμενες κατασκευές καλύπτουν αποκλειστικά τις συγκεκριμένες απαιτήσεις, καθώς με τις κατάλληλες διαφοροποιήσεις μπορούν να καλύψουν κι άλλες ανάγκες.

Ακολουθήστε μας βήμα-βήμα στο δρόμο της κατασκευής ανθοσυνθέσεων και απολαύστε όλη τη διαδικασία μέχρι το εκπληκτικό αποτέλεσμα.
Τίτλος βιβλίου:Ανθοδετική step by step
Υπότιτλος βιβλίου:Δημιουργήστε τις δικές σας πρωτότυπες ανθοσυνθέσεις
Εκδότης:Σταμούλη Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Μπόνη, Έφη (Συγγραφέας)
Koene, Robert (Συγγραφέας)
Καραπιπέρης, Φώτης (Φωτογράφος)
Σταμούλης, Απόστολος (Φωτογράφος)
Μπόνη, Έφη (Επιμελητής)
ISBN:9789603518402
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2010
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Διακόσμηση, Χειροτεχνία, Μόδα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες