Μαγειρικόν

Ένα βιβλίο συνταγών και εμπνεύσεων
Εκδότης:
Modern Times
Έτος:
2008
ISBN:
9789606912382
Σελίδες:
203
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Μαγειρικόν
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Μαγειρικόν
Έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τότε που άρχισα να γράφω βιβλία μαγειρικής. Ούτε εγώ θυμάμαι πώς... Ήταν οι φίλοι που με πίεσαν, ήταν και μια δική μου εσωτερική ανάγκη...
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του '90. Το πρώτο βιβλίο είχε μια συλλογικότητα. Φίλος έκανε τα γραφικά, φίλος το στοιχειοθέτησε, φίλη έκανε τις βινιέτες, ο μεγάλος Μητρόπουλος σχεδίασε το εξώφυλλο και ο Δημήτρης Μαρωνίτης έγραψε τον πρόλογο· ένα βιβλίο-κόσμημα, φρέσκο και αρωματικό σαν νιο κρασί.

Πολλά χρόνια έχουν περάσει από τότε. Η φρεσκάδα αντικαθίσταται από την ωριμότητα. Οι απαιτήσεις αυξάνονται, οι εμπειρίες πληθαίνουν και βλέπεις τα πράγματα με ένα διαφορετικό τρόπο.
Έτσι, λοιπόν, η απόφαση για ένα νέο βιβλίο με συνταγές-εμπνεύσεις από τη δεκαετία του '90 παίρνει σάρκα και οστά. Τούτη τη φορά πολύ πιο ζουμερό, πολύ πιο ορεκτικό, μια και είναι γεμάτο με φωτογραφίες. Έτσι «ανοίγει» η όρεξη... Βλέπεις, φαντάζεσαι, οσμίζεσαι τον αέρα και μπαίνεις στην κουζίνα να μεγαλουργήσεις.

Σας παραδίδω τις παλιές μου εμπειρίες από το Μαγειρικόν, για να ταξιδέψετε μαζί τους, με μια ολόφρεσκια άποψη για τον κόσμο της γεύσης.
Τίτλος βιβλίου:Μαγειρικόν
Υπότιτλος βιβλίου:Ένα βιβλίο συνταγών και εμπνεύσεων
Εκδότης:Modern Times
Συντελεστές βιβλίου:Μαμαλάκης Ηλίας (Συγγραφέας)
ISBN:9789606912382
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2008
Κατηγορίες:Μαγειρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες