Γυναίκες.... σαν ελβετικά σοκολατάκια

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Λεξίτυπον
Έτος:
2010
ISBN:
9789606823855
Σελίδες:
342
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Γυναίκες.... σαν ελβετικά σοκολατάκια
Τιμή εκδότη:€16,15
Η τιμή μας: €14,54
στο καλάθι
Γυναίκες.... σαν ελβετικά σοκολατάκια
H ζωή του Γιάννη από την εφηβεία του και μετά, υπήρξε μια πασαρέλα γυναικών. Ένα συνονθύλευμα ερωτικών πράξεων, μια ελκτική δύναμη που κρατάει ενωμένα τα σωματικά του μόρια και το συναισθηματικό του κόσμο, όχι σε μια τόσο λογική αλληλουχία. Μια δύναμη ερωτισμού που δεν μπορεί ν' αντικατασταθεί με άλλη, ακόμη και σε ώρες κρίσης.

Πολλές φορές ταλαντεύεται και παλεύει σκληρά για την επιβίωσή του, όμως η παρουσία μιας γυναίκας, του ανατρέπει τα σχέδια. Δεν αντιστέκεται σε καμία, γιατί δεν μπορεί ν' αντισταθεί. Φτάνει σε σημείο που οι γυναίκες και οι παρέες να γίνονται αιτίες να συνθλίβουν τα όνειρά του για το μέλλον, να συμπιέζουν, να πατούν και να λιώνουν τα καλά στοιχεία του εαυτού του, που διαθέτει σαν άτομο, σαν άντρας.

Η ζωή του μοιάζει με πορνοταινία που, αν και απαγορευμένη, είναι συστηματοποιημένη και χαρακτηρισμένη.

Οι καλές του όμως ηθικές οικογενειακές καταβολές, θα τον ξυπνήσουν κάποτε και θα προσπαθήσει να βάλει σε μια τάξη τα θέλω του, τα πρέπει και κυρίως την επιπολαιότητα που μέχρι κάποια εποχή τον έχει κάνει να χάσει τ' αβγά και τα καλάθια.

Ζει στην Ιταλία ελεύθερος, όπως επιθυμεί ο ίδιος, χωρίς παρατηρήσεις και υποδείξεις. Είναι μια όμορφη, άγρια πορτοκαλιά μπολιασμένη όμως σε ήμερη, ένα πανί καραβιού που θα προσπαθήσει να σταθεί κόντρα στον άνεμο: χωρίς να θέλει να το τσαλακώσει! Έχει κι ένα φιλότιμο αντρικό, υγιές, που αποδεικνύει τον ακέραιο χαρακτήρα του.

Η ζωή του Γιάννη δείχνει για μια φορά ακόμη πως ο άνθρωπος μπορεί να ξεπεράσει τα δύσκολα, να βγει απ' το τέλμα της κακοδιαχείρισης του εαυτού του και να κάνει πράξη τα θέλω και τα πρέπει του.

Η ζωή του Γιάννη ας μείνει ένα καλό παράδειγμα για τη σπουδάζουσα νεολαία όλου του πλανήτη...
Τίτλος βιβλίου:Γυναίκες.... σαν ελβετικά σοκολατάκια
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Εκδότης:Λεξίτυπον
Συντελεστές βιβλίου:Μυλωνοπούλου, Βασιλική Ι. (Συγγραφέας)
ISBN:9789606823855
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2010
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες