Μια προσωπική υπόθεση

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Εκδόσεις Καστανιώτη
Έτος:
2010
ISBN:
9789600335194
Σελίδες:
206
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Μια προσωπική υπόθεση
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Μια προσωπική υπόθεση
Ένα δύσκολο, πολύπλοκο, πάνω από ηπείρους και εποχές, πρόβλημα: πώς αντιμετωπίζει κανείς και πώς αντιδρά στη γέννηση ενός αφύσικου μωρού;

Ο Μπερντ, ο ήρωας του Όε στο "Μια προσωπική υπόθεση", είναι ένας εικοσιεφτάχρονος νέος με αντικοινωνικές τάσεις, που συχνά, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος μ' ένα κρίσιμο πρόβλημα, "αφέθηκε να παρασυρθεί σε μια θάλασσα από ουίσκι σαν αποχαυνωμένος Ροβινσώνας Κρούσος". Ποτέ άλλοτε όμως δε βρέθηκε αντιμέτωπος μ' ένα δίλημμα τόσο προσωπικό και τόσο σοβαρό, όσο η προοπτική μιας ισόβιας φυλάκισης στο κελί του νεογέννητου τερατώδους μωρού του. Θα το κρατήσει; Θα τολμήσει να το σκοτώσει; Πριν πάρει την τελική του απόφαση, ο Μπερντ θα δει να ορθώνεται μπροστά του όλο το παρελθόν του, σαν αποκάλυψη μιας εφιαλτικής αυταπάτης.

Ένα σπουδαίο μυθιστόρημα, με έναν ήρωα, τον Μπερντ, που μένει αξέχαστος στον αναγνώστη- δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται από τους συγκλονιστικότερους χαρακτήρες της σύγχρονης μυθιστοριογραφίας.
Τίτλος βιβλίου:Μια προσωπική υπόθεση
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Τίτλος πρωτότυπου:Kojinteki na taiken
Εκδότης:Εκδόσεις Καστανιώτη
Συντελεστές βιβλίου:Oe Kenzaburo (Συγγραφέας)
Μπαρτζινόπουλος, Ερρίκος, 1944-2016 (Μεταφραστής)
Χρυσοστομίδης, Ανταίος, 1952-2015 (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN:9789600335194
Σειρά εκδότη:Συλλογή Βραβεία Νόμπελ
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2010
Σημείωση:Ειδική έκδοση σε συνεργασία με τη FAQ (εφημερίδα ελεύθερης διανομής). Ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας: 1.7.2010. Εκτύπωση, βιβλιοδεσία: CPI - Ebner & Spiegel, Ulm.
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες