Σύγχρονα θέματα της ελληνικής και διεθνούς οικονομίας

Εκδότης:
Σταμούλη Α.Ε.
Έτος:
2010
ISBN:
9789603518204
Σελίδες:
217
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Σύγχρονα θέματα της ελληνικής και διεθνούς οικονομίας
Τιμή εκδότη:€20,00
Η τιμή μας: €18,00
Σύγχρονα θέματα της ελληνικής και διεθνούς οικονομίας
Όλοι γνωρίζουμε ότι η ελληνική οικονομία χαρακτηρίζεται από ιδιαιτερότητες. Όμως, είναι σπάνιο στη χώρα μας να διεξαχθεί συζήτηση για τις ιδιαιτερότητες αυτές με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις. Έτσι, λόγου χάριν, όλοι θεωρούν ότι φταίει η ελεύθερη αγορά όταν αυξάνουν οι τιμές σε διάφορα είδη ή υπηρεσίες, ενώ στην πραγαματικότητα επικρατούν ολιγοπωλιακές συνθήκες, δηλαδή δεν λειτουργεί η ελεύθερη αγορά.

Στόχος του βιβλίου είναι συμβάλει στον δημόσιο διάλογο και την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με σημαντικά οικονομικά ζητήματα που αγγίζουν την καθημερινότητα, όπως η πολιτική μεταρρυθμίσεων για την έξοδο από την κρίση, η καινοτομία στις επιχειρήσεις, η μεταναστευτική πολιτική, η δημογραφική συρρίκνωση, η σχέση παγκοσμιοποίησης και φτώχειας κ.ά.

Στους αποδέκτες του βιβλίου συγκαταλέγονται όλοι όσοι ασχολούνται με την οικονομική ανάλυση της καθημερινότητας, ερευνητές, δημοσιογράφοι, πολιτικοί. Ταυτόχρονα, το βιβλίο αυτό απευθύνεται και στο ευρύτερο κοινό, που δεν έχει ειδικές γνώσεις, αλλά ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για την ελληνική και τη διεθνή οικονομία.
Τίτλος βιβλίου:Σύγχρονα θέματα της ελληνικής και διεθνούς οικονομίας
Εκδότης:Σταμούλη Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Λιαργκόβας, Παναγιώτης Γ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603518204
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2010
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες