Το κλουβί

Εκδότης:
Ζαχαρόπουλος Σ. Ι.
Έτος:
2010
ISBN:
9789602088104
Σελίδες:
296
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το κλουβί
Τιμή εκδότη:€16,96
Η τιμή μας: €15,26
Το κλουβί
Τούτο το βιβλίο είναι ένα μυθιστόρημα το οποίο αποτελείται από επτά μέρη. Αναφέρεται στη διαδρομή ενός ατόμου που ξεκίνησε, μικρό παιδί, για να βρει διέξοδο στις ανησυχίες του και να πραγματοποιήσει τις φιλοδοξίες του. Η ευφυΐα, η εργατικότητα και η επιμονή του βοήθησαν να αποκτήσει προσόντα υψηλού επιπέδου και μια διεθνή επαγγελματική κινητικότητα.

Η αξιοπρέπεια, ο ανθρωπισμός, η ειλικρίνεια και ο αλτρουισμός ήσαν αδιαπραγμάτευτες αρχές και η πυξίδα της συμπεριφοράς του σ' όλη του τη ζωή. Κατά τη διάρκεια της περιπλανήσεώς του στις πέντε ηπείρους, ξεδιπλώνεται ένας συνεχής αγώνας ο οποίος συχνά οδηγεί στη σύγκρουση με κατεστημένα συμφέροντα και με σκοπιμότητες, προκειμένου να διασωθούν οι βασικές αρχές του.

Η περιπέτεια, η πολιτική, η λογοτεχνία και η μεταφυσική συνθέτουν ένα πολυδιάστατο μυθιστόρημα που εξελίσσεται σε όλες τις γωνιές της γης και οδηγεί σε συμπεράσματα, σε προτάσεις, σε συγκινήσεις και σε διεξόδους, οι οποίες δύνανται να αγγίξουν τα ανθρώπινα αισθήματα και να δημιουργήσουν ερεθισμούς για το σήμερα και το μέλλον.
Τίτλος βιβλίου:Το κλουβί
Εκδότης:Ζαχαρόπουλος Σ. Ι.
Συντελεστές βιβλίου:Αλεξανδράκης, Νικόλαος (Συγγραφέας)
ISBN:9789602088104
Σειρά εκδότη:Ελληνική Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2010
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες