Όταν το πνεύμα και η ψυχή καρπίζουν

Εκδότης:
Αρμός
Έτος:
2010
ISBN:
9789605275815
Σελίδες:
293
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Όταν το πνεύμα και η ψυχή καρπίζουν
Τιμή εκδότη:€15,07
Η τιμή μας: €13,56
Όταν το πνεύμα και η ψυχή καρπίζουν
Φίλε, αναγνώστη του βιβλίου

Αν και εσύ με ερωτήσεις, πάλι το ίδιο θα σου επαναλάβω: Γράφω, γράφω ό, τι μ' αγγίξει, ό, τι αγγίζει την ψυχή μου, την ύπαρξή μου. Ξεχύνεται ο λόγος ο γραπτός μου μέσα από του πνεύματός μου την πηγή, την έμπνευση που μου χαρίζει, και από την ψυχής μου τα γνήσια, τ' αυθεντικά στοιχεία.

Γνώσεις, εμπειρίες, επεξεργάζονται, λιχνίζονται μέσα στο άϋλο υπαρξιακό μου εργαστήρι με όλα όσα η ζωή προσφέρει. Και, η ίδια έχει τίμημα και κόστος όταν με όλες τις αισθήσεις και την έκτη, που δονεί και κατευθύνει, την βιώνεις.

Αν έχεις την ανάγκη μέσα από ήρεμες, περιγραφικές και έντασης "σελίδες" να περιδιαβείς, να ταξειδεύσεις μέσα σε δρόμους, μονοπάτια μιας ξεκάθαρης σκέψης, αισθημάτων, συναισθημάτων ύπαρξης σημερινής, ξεφύλλισέ τες, για να γευθείς τι στάλαξε κι απόσταξε μέσα της η ίδια η ζωής της.


Για σένα Λαέ της Αφρικής ο οβολός του κάθ΄ενός μας από το βιβλίο αυτό, Εσύ που φέρεις στα κύτταρά Σου το χρώμα, το α-χρωμο, του πόνου, και είσαι τόσο συναρπαστικός. Συνεισφορά ελάχιστη στο έργο της Α.Θ.Μ. του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β!
Τίτλος βιβλίου:Όταν το πνεύμα και η ψυχή καρπίζουν
Εκδότης:Αρμός
Συντελεστές βιβλίου:Χέλμη - Παπαγεωργίου, Όλγα (Συγγραφέας)
ISBN:9789605275815
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2010
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Θρησκεία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες