Ένας τυχαίος εραστής

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Εκδόσεις Καστανιώτη
Έτος:
2010
ISBN:
9789600342802
Σελίδες:
268
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Ένας τυχαίος εραστής
Τιμή εκδότη:€6,25
Η τιμή μας: €5,63
στο καλάθι
Ένας τυχαίος εραστής
Ποιος ψώνισε ποιον; Αυτός που ψωνίστηκε είναι ο λαθρομετανάστης που απεγνωσμένα προσπαθεί να αποφύγει την απέλαση στην τριτοκοσμική του χώρα της ερήμου; Ή μήπως αυτή που ψωνίστηκε είναι η κόρη του πανίσχυρου επιχειρηματία, στην προσπάθεια της να αποδράσει από το προνομιούχο περιβάλλον που απεχθάνεται; Όταν το αυτοκίνητο της Τζούλι Σάμερς παθαίνει βλάβη στη μέση ενός κακόφημου δρόμου, σπεύδει να τη βοηθήσει ένας νεαρός Άραβας, που εμφανίζεται κάτω από το αμάξωμα ενός οχήματος, στο συνεργείο όπου έχει απευθυνθεί. Οι συνέπειες αυτής της γνωριμίας είναι απρόβλεπτες, καθώς οι απόψεις που έχει ο καθένας για τον άλλο ριζικά ανατρέπονται.

Ποιες λύσεις απαιτεί η ζωή όταν βρίσκεται αντιμέτωπη με ασυνήθιστες καταστάσεις; Μυθιστόρημα γλαφυρής δύναμης και θαυμαστής λιτότητας, το "Ένας τυχαίος εραστής" διαδραματίζεται στον μικτό κοινωνικό περίγυρο της Νότιας Αφρικής και σε ένα αραβικό χωριό στην έρημο. Είναι η ιστορία του σκληρού τελετουργικού της αποδημίας σε άλλο τόπο, όπου η αγάπη μπορεί να επιβιώσει μόνο όταν απορρίψει τις βεβαιότητες που υφίστανται έξω απ' αυτήν.
Τίτλος βιβλίου:Ένας τυχαίος εραστής
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Τίτλος πρωτότυπου:The Pickup
Εκδότης:Εκδόσεις Καστανιώτη
Συντελεστές βιβλίου:Gordimer, Nadine, 1923-2014 (Συγγραφέας)
Κοβαλένκο, Τόνια (Μεταφραστής)
Χρυσοστομίδης, Ανταίος, 1952-2015 (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN:9789600342802
Σειρά εκδότη:Συλλογή Βραβεία Νόμπελ
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2010
Σημείωση:Ειδική έκδοση σε συνεργασία με τη FAQ (εφημερίδα ελεύθερης διανομής). Ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας: 15.4.2010. Εκτύπωση, βιβλιοδεσία: CPI - Ebner & Spiegel, Ulm.
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες