Προβηγκία και Κυανή Ακτή

Παραλίες· ορεινά χωριά· τέχνη· γραφικές διαδρομές· φεστιβάλ· χάρτες· ξενοδοχεία· αγορές· κρασιά· εστιατόρια: Ο πιο παραστατικός και πλήρης οδηγός
Εκδότης:
Explorer
Έτος:
2010
ISBN:
9789606686542
Σελίδες:
272
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Προβηγκία και Κυανή Ακτή
Τιμή εκδότη:€22,00
Η τιμή μας: €19,80
στο καλάθι
Προβηγκία και Κυανή Ακτή
H Προβηγκία είναι µια περιοχή που ξυπνάει όλες τις αισθήσεις: η θέα των πανέµορφων ηλιόλουστων τοπίων τις περισσότερες ηµέρες του χρόνου, οι µυρωδιές από τις λεβάντες και τους ανθισµένους ελαιώνες, η γεύση των αποξηραµένων στον ήλιο γεωργικών προϊόντων και της σταφίδας, ο ήχος από το απαλό φλοίβισµα των κυµάτων της θάλασσας και το ζεστό χάδι του ήλιου.

Από τα πολυτελή θέρετρα της Ριβιέρας έως τα µικρά νησιά, και από τις πολύβουες πόλεις έως τα ορεινά χωριά, τα εντυπωσιακά ρωµαϊκά µνηµεία και τη γραφική εξοχική Προβηγκία µε τα ηλιόλουστα χωριά και µε τα ατέλειωτα λιβάδια µε τις µοβ λεβάντες, η περιοχή αυτή εντυπωσιάζει µε τις αντιθέσεις της.

Σε σχετικά μικρό διάστημα, η Προβηγκία άλλαξε πρόσωπο. Πριν από μία ή δύο γενιές, ήταν, για τους Γάλλους, μια περιοχή όπου ζούσαν μόνο νωθροί και αφελείς χωρικοί του νότου.
Τίτλος βιβλίου:Προβηγκία και Κυανή Ακτή
Υπότιτλος βιβλίου:Παραλίες· ορεινά χωριά· τέχνη· γραφικές διαδρομές· φεστιβάλ· χάρτες· ξενοδοχεία· αγορές· κρασιά· εστιατόρια: Ο πιο παραστατικός και πλήρης οδηγός
Τίτλος πρωτότυπου:Provence & the Côte d'Azur
Εκδότης:Explorer
Συντελεστές βιβλίου:Williams, Roger (Επιμελητής)
ISBN:9789606686542
Σειρά εκδότη:DK· Οδηγοί του Κόσμου
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2010
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Ταξιδιωτικοί Οδηγοί - Χάρτες > Ευρώπη
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες