Είμαι ο Ozzy

Εκδότης:
Zoobus Publications
Έτος:
2010
ISBN:
9789609830959
Σελίδες:
432
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Είμαι ο Ozzy
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Είμαι ο Ozzy
Η αυτοβιογραφία του μεγάλου σταρ της μέταλ σκηνής κυκλοφορεί και στα ελληνικά!

Μια από τις πλέον ειλικρινείς και θαρραλέες αυτοβιογραφίες ενός θρύλου της ροκ που έγραψε ιστορία όχι μόνο με τη μουσική του, αλλά και με τις υπερβολές του στη σκηνή και εκτός αυτής, το βιβλίο που έμεινε για μήνες στη λίστα των μπεστ-σέλλερ των "New York Times", κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις "Zoobus".

Η εξιστόρηση του Ozzy Osbourne ξεκινάει από το παρελθόν στις φτωχογειτονιές του Aston, για να καταλήξει μέσα από ένα δύσκολο και μακρύ ταξίδι βουτηγμένο στο αλκοόλ, την κοκαΐνη, το LSD και κάθε είδους ναρκωτική ουσία, στην τωρινή, πιο ειρηνική φάση της ζωής του.

Ο Ozzy δεν κρύβει σχεδόν τίποτα: Φυλακή, ναρκωτικά, γάμοι, οικονομικά προβλήματα, ο αποκεφαλισμός των περιστεριών και της νυχτερίδας, το reality show στο MTV, η προσωπική του ζωή, οι επιτυχίες και οι αποτυχίες είναι ειδωμένες με ειλικρίνεια και βιτριολικό χιούμορ.

Από την άλλη, η ζωή ενός τόσο μεγάλου σταρ με τόσο μακρά ιστορία, δεν μπορεί παρά να διασταυρώνεται με ζωές άλλων διασήμων που έγραψαν μαζί με τον Ozzy την ιστορία της ροκ.

Το βιβλίο του, που γράφτηκε με τη βοήθεια του Chris Ayres, δεν είναι μια εγωκεντρική ματιά αποκλειστικά στραμμένη στο πρόσωπο του Osbourne, αλλά φωτίζει τη ροκ σκηνή στο σύνολό της: Το μεγαλείο της καλλιτεχνικής δημιουργίας, αλλά και τις έριδες και τις ζήλιες, και φυσικά τους κινδύνους που σε μεγάλο βαθμό οφείλονται στο τεράστιο μέγεθος της δημοτικότητας και του κοινού, που καλείται να διαχειριστεί ο καλλιτέχνης. Εν προκειμένω, ο Ozzy, το παιδί της εργατικής τάξης, από τις λαϊκές πολυκατοικίες μιας μικρής πόλης της βόρειας Αγγλίας.
Τίτλος βιβλίου:Είμαι ο Ozzy
Τίτλος πρωτότυπου:I Am Ozzy
Εκδότης:Zoobus Publications
Συντελεστές βιβλίου:Osbourne, Ozzy (Συγγραφέας)
Ayres, Chris (Συγγραφέας)
Χασιώτη Νατάσσα (Μεταφραστής)
ISBN:9789609830959
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2010
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Μαρτυρίες - Βιογραφίες - Αυτοβιογραφίες - Ντοκουμέντα > Μουσικοί, Τραγουδιστές
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες