Πες το ψέματα!

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Ψυχογιός
Έτος:
2010
ISBN:
9789604538089
Σελίδες:
504
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πες το ψέματα!
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Πες το ψέματα!
Η ζωή της Κάτιας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Άνεργη ηθοποιός, με ελάχιστη προϋπηρεσία στο ενεργητικό της, κάνει ό,τι δουλειά τής προκύψει για να βγάζει τα προς το ζην, αν και η οικογένειά της, που ζει σε ένα χωριό της Ηπείρου, νομίζει ότι είναι ανώτερο στέλεχος σε πολυεθνική. Και αυτό γιατί η Κάτια καταφεύγει συχνά σε μικρά αθώα ψέματα για να μη στενοχωρεί τους ανθρώπους που αγαπάει. Όσο για τα αισθηματικά της, ούτε από εκεί βλέπει φως, αφού ο αγαπημένος της τον τελευταίο καιρό τής κάνει νερά. Τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού της τής κάνει έξωση και η Κάτια αναγκάζεται να δεχτεί την πρόταση του Τάκη, του κολλητού της, και να συγκατοικήσει προσωρινά μαζί του.

Μεταξύ επεισοδιακών οντισιόν, του αγώνα επιβίωσης και της καθημερινής ρουτίνας, η Κάτια αρχίζει να βλέπει τον κολλητό της με άλλο μάτι. Για να ξεπεράσει αυτή την απαγορευμένη έλξη, μπλέκει σε μια άλλη σχέση με απρόβλεπτες συνέπειες.

Μέσα από πολλά λευκά ψέματα, παρεξηγήσεις και δυσκολίες, η Κάτια θα παλέψει να βρει το δρόμο της στον δύσκολο κόσμο της σόου μπιζ και να κερδίσει τον έρωτα με όπλα της το χιούμορ, την επιμονή και την αισιοδοξία.
Τίτλος βιβλίου:Πες το ψέματα!
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Εκδότης:Ψυχογιός
Συντελεστές βιβλίου:Δεμίρη, Γεωργία (Συγγραφέας)
ISBN:9789604538089
Σειρά εκδότη:Ελληνική Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2010
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες