Αίμα στον άνεμο

Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2010
ISBN:
9789601422510
Σελίδες:
283
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αίμα στον άνεμο
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Αίμα στον άνεμο
Ένα μυθιστόρημα όπου τα γεγονότα και ο μύθος μπλέκονται σ' ένα ατμοσφαιρικό κοινωνικοερωτικό θρίλερ, όπου οι πρωταγωνιστές βιώνουν εμπειρίες και καταστάσεις τρομακτικές με "μεταφυσικές" προεκτάσεις.

Μια επικίνδυνα όμορφη, γοητευτική, φιλάρεσκη και φιλήδονη γυναίκα γίνεται ο καταλύτης που προκαλεί αντιδράσεις και εφιαλτικές όσο και ανεξήγητες καταστάσεις.
Η παρουσία της και οι αλόγιστες, επιπόλαιες και επικίνδυνες επιλογές και πράξεις της θα επηρεάσουν αρνητικά, επώδυνα και σε μερικές περιπτώσεις δυστυχώς θανάσιμα την πορεία και τη ζωή όσων είχαν την ατυχία να την αγαπήσουν ή να ζουν γύρω της. Ιδιαίτερα του άντρα της και των δύο παιδιών της και όσων υπέκυψαν στη γοητεία και τη σαγήνη αυτής της μοιραίας γυναίκας που σέρνει μαζί της την κατάρα της καταστροφής και του θανάτου.
Ακόμα κι όταν ενεργοποιηθούν δυνάμεις που θα προσπαθήσουν να την τρομοκρατήσουν για να τη σταματήσουν, αυτή θα βρει τον τρόπο να ξεφύγει από τις Ερινύες που την κυνηγούν και θα συνεχίσει πνίγοντας στο αίμα όποιον αποτελεί απειλή γι' αυτή.

Άραγε θα προκαλέσει τελικά τη Νέμεση που θα σταματήσει αυτή την αδίστακτη γυναίκα ή θα συνεχίσει τη ζοφερή της πορεία στο απυρόβλητο, όπως συμβαίνει δυστυχώς πολλές φορές σ' αυτή την κοινωνία με τις αμφιλεγόμενες αξίες και τα καταστροφικά πρότυπα;
Τίτλος βιβλίου:Αίμα στον άνεμο
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Νικολαΐδης, Γιώργος, αρχιτέκτονας/συγγραφέας (Συγγραφέας)
ISBN:9789601422510
Σειρά εκδότη:Ελληνική Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2010
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες