Ιδιοφυΐα του μάρκετινγκ

Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2010
ISBN:
9789604613847
Σελίδες:
472
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ιδιοφυΐα του μάρκετινγκ
Τιμή εκδότη:€39,00
Η τιμή μας: €35,10
στο καλάθι
Ιδιοφυΐα του μάρκετινγκ
Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει μια ριζικά διαφορετική, νέα προσέγγιση στο μάρκετινγκ!

Στις ανταγωνιστικές αγορές που μεταβάλλονται γρήγορα, οι επιχειρήσεις χρειάζονται το μάρκετινγκ και τα στελέχη του όσο ποτέ άλλοτε.

Αυτό το βιβλίο σάς δίνει τις ιδέες, τις γνώσεις και την έμπνευση για να χτίσετε μάρκες που θα είναι πραγματικά διαφορετικές, για να αναπτύξετε πιο καινοτόμες λύσεις και να δεσμεύσετε τους πελάτες ακόμη περισσότερο!

Από το όραμα της Apple μέχρι την ιδέα της Zara, το πάθος της Nike και την έλλειψη σεβασμού της Jones Soda, την επιχειρηματικότητα της Jet Blue και την έξαψη της Agent Provocateur, οι εταιρείες και τα στελέχη μάρκετινγκ που βρίσκονται σήμερα στην κορυφή σκέφτονται και δρουν διαφορετικά.

Ο ειδικός στο μάρκετινγκ Peter Fisk έγραψε ένα συναρπαστικό βιβλίο που προσφέρει γνώσεις "εκ των έσω", προκαλεί και εμπνέει, παρουσιάζει συγκεντρωμένες τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του σημερινού μάρκετινγκ, και σας δείχνει πώς να εμπλουτίσετε την εταιρεία σας με ιδιοφυές μάρκετινγκ ώστε να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Το βιβλίο απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους των επιχειρήσεων σήμερα. Είτε είστε ειδικός στις επικοινωνίες ή ερευνητής της αγοράς, υπεύθυνος μάρκας ή ανάπτυξης προϊόντος, διευθυντής μάρκετινγκ ή διευθύνων σύμβουλος, αυτό το βιβλίο είναι ιδανικό για σας. Επίσης είναι γραμμένο έτσι ώστε να είναι κατάλληλο τόσο για μεγάλες εταιρείες, όσο και για μικρές επιχειρήσεις, αλλά και για τοπικούς αντιπροσώπους.

Μπορείτε και εσείς να γίνετε ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ! Είστε έτοιμοι;
Τίτλος βιβλίου:Ιδιοφυΐα του μάρκετινγκ
Τίτλος πρωτότυπου:Marketing Genius
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Fisk, Peter (Συγγραφέας)
Κατσαντώνης, Ιωάννης (Μεταφραστής)
ISBN:9789604613847
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2010
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες