Ένας Πρωθιεράρχης

Φως ιλαρόν
Εκδότης:
Δόμος
Έτος:
2009
ISBN:
9789603531487
Σελίδες:
247
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ένας Πρωθιεράρχης
Τιμή εκδότη:€20,14
Η τιμή μας: €18,13
στο καλάθι
Ένας Πρωθιεράρχης
Σεβασμιώτατε Αρχιεπίσκοπε Αμερικής, σας το υποσχεθήκαμε ότι θα συνεχίζαμε, μετά το προηγούμενο βιβλίο μας, να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής και θα τις καταγράφαμε με την αντικειμενική οπτική του ρεπόρτερ. Και όπως ο Εκκλησιαστής της Παλαιάς Διαθήκης παραγγέλλει: "Τοις πάσι χρόνος και καιρός τω παντί πράγματι υπό τον ουρανόν. [...] καιρός του σιγάν και καιρός του λαλείν" (Εκκλ. 3,1 και 7).

Σκοπός αυτού του εγχειρήματος ήταν, επ' ευκαιρία της συμπλήρωσης δεκαετούς αρχιεπισκοπικής διακονίας σας, να αναδείξει, πέραν των βιογραφικών, τα αντιπροσωπευτικά χαρακτηριστικά ενός εκκλησιαστικού ηγέτη, ακολουθώντας άξονες βιβλικούς, ποιμαντικούς, διοικητικών δεξιοτήτων και διαπροσωπικών φωτεινών προεκτάσεων μέσα από αγαθούς διαύλους έμπρακτης αγάπης και ειρηνικής ενότητας.

Η πρόθεσή μας ήταν, να σκιαγραφήσουμε, μέσα από τα ευρήματά μας, ένα πρότυπο, μία εκκλησιαστική οντότητα που θα σηματοδοτούσε υγιά προσωπικότητα του πνευματικού ηγέτη στην Εκκλησία, σε ένα γενικότερο πλάνο. [...]

(από τον πρόλογο του βιβλίου)
Τίτλος βιβλίου:Ένας Πρωθιεράρχης
Υπότιτλος βιβλίου:Φως ιλαρόν
Εκδότης:Δόμος
Συντελεστές βιβλίου:Κωνσταντινίδου, Πηνελόπη (Συγγραφέας)
ISBN:9789603531487
Στοιχεία έκδοσης: 2009
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Μαρτυρίες - Βιογραφίες - Αυτοβιογραφίες - Ντοκουμέντα
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Θρησκεία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες