Εγχειρίδιο καρδιολογικής νοσηλευτικής

Εκδότης:
Ιατρικές Εκδόσεις Γιάννης Β. Παρισιάνος
Έτος:
2009
ISBN:
9789609071307
Σελίδες:
320
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εγχειρίδιο καρδιολογικής νοσηλευτικής
Τιμή εκδότη:€26,00
Η τιμή μας: €24,70
Εγχειρίδιο καρδιολογικής νοσηλευτικής
Το βιβλίο αυτό, προσαρμοσμένο στις σύγχρονες νοσηλευτικές ανάγκες, είναι γραμμένο με σκοπό να βοηθήσει τους νοσηλευτές, ώστε να κατανοήσουν την παθοφυσιολογία των κυριότερων καρδιακών νοσημάτων. Να τους ενθαρρύνει να εργάζονται με ευχάριστη διάθεση στους καρδιολογικούς ασθενείς.

Η νοσηλεία των καρδιολογικών ασθενών απαιτεί υψηλής ποιότητας νοσηλευτική φροντίδα. Σήμερα οι νοσηλευτές παρέχουν νοσηλευτική φροντίδα, παρακολουθούν τα ζωτικά σημεία, το ΗΚΓ, τις αιμοδυναμικές παραμέτρους, ερμηνεύουν τα δεδομένα, χορηγούν φάρμακα, εφαρμόζουν καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και δίνουν τη μάχη για τη ζωή.

Χρειάζεται, όμως, προσοχή μήπως η τεχνολογία τους παρασύρει σε απρόσωπη νοσηλευτική φροντίδα. Αλλά τι μπορεί να προσφέρει η νοσηλευτική στην καρδιά χωρίς καρδιά;

Ο άρρωστος εκτός από τη νοσηλευτική φροντίδα έχει ανάγκη από ηθική συμπαράσταση και αγάπη, χωρίς την οποία είναι κενή, ψυχρή και τελείως τεχνική.

Οι νοσηλευτές, όταν κατανοήσουν την αξία της εργασίας τους και οι δέκτες της καρδιάς τους γίνουν ευαίσθητοι στον ανθρώπινο πόνο, τότε μόνο το νοσηλευτικό τους καθήκον θα γίνει προσφορά αγάπης, ανθρωπιάς και ελπίδας.
Τίτλος βιβλίου:Εγχειρίδιο καρδιολογικής νοσηλευτικής
Εκδότης:Ιατρικές Εκδόσεις Γιάννης Β. Παρισιάνος
Συντελεστές βιβλίου:Ακύρου, Δήμητρα Β. (Συγγραφέας)
ISBN:9789609071307
Στοιχεία έκδοσης: 2009
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες