Κράτα το στόμα σου κλειστό

Εκδότης:
Ίρις
Έτος:
2010
ISBN:
9789607422163
Σελίδες:
158
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Κράτα το στόμα σου κλειστό
Τιμή εκδότη:€13,78
Η τιμή μας: €12,40
στο καλάθι
Κράτα το στόμα σου κλειστό
Αυτή τη στιγμή, κρατάς στα χέρια σου ένα παράνομο βιβλίο, ίσως το παράνομο βιβλίο της χρονιάς! Σαν πιθανός αναγνώστης πρέπει να γνωρίζεις πως αν ψάχνεις για ένα ξέγνοιαστο και συμβατικό μυθιστόρημα "επιπέδου" καλύτερα να προσπεράσεις το συγκεκριμένο βιβλίο. Υπάρχει λύση όμως. Γύρνα στο σπιτάκι σου άνοιξε το σκλαβοκούτι σου και κει θα δεις αρκετές διαφημίσεις φρεσκοτυπωμένων, γλυκανάλατων, μυθιστορημάτων γραμμένα στα μέτρα σου ακριβώς. Διάλεξαν κάποιοι άλλοι για σένα θα μου πεις και σου απαντώ, δεν το συνήθισες ακόμα υπνοβάτη της πορείας που σου χάραξαν.

Αν πάλι είσαι απ' τους άτυχους άυπνους ή χειρότερα αν είσαι ενταγμένος σε κάποια υπόγεια κοινωνική φυλή, τότε αυτό το βιβλίο είναι το ιδανικό διάλλειμα στην πολυτάραχη ζωή σου. Η σειρά "αριστοκρατική αλητεία" δημιουργήθηκε για να φιλοξενήσει τις παράνομες ιστορίες του Boy, ενός ήρωα που βιώνει την ποινικά κολάσιμη πραγματικότητά του, ταξιδεύοντας τον αναγνώστη στο σκοτεινό, παράδοξο κόσμο του νταλαβεριού! Ουσίες, νταλαβέρια, σπέρμα, ιδρώτας, πόνος, πείσμα και πολύ πολύ αλήθεια. Ο Boy έρχεται να μας υπενθυμίσει ουρλιάζοντας, πως η απόγνωση της γενιάς των σημερινών τριαντάρηδων θα μετεξελιχθεί σύντομα σε θανάσιμη οργή.

"Ε λοιπόν ένας επαγγελματίας νταλαβεριτζής, όπως ο Κρίστιαν για παράδειγμα, ετοίμασε για το κλαμπ που συνεργάζεται, 120 γραμμάρια κόκα, χωρισμένα σε δόσεις του μισού, χίλια πεντακόσια έψιλον και καμιά εκατοστάρα Viagra. Λογικό, αφού το συγκεκριμένο κλαμπ κόβει 4.000 εισιτήρια για πλάκα. Την στιγμή λοιπόν που όλοι απλά βγαίνουν έξω να διασκεδάσουν, εμείς οργανώνουμε, περασμένα μεσάνυχτα, την ηρωική έξοδο του Μεσολογγίου... Εφτά ή έντεκα, μια ζαριά και φτάσαμε, εφτά ή έντεκα όλα ή τίποτα του νταλαβερτζή η ζωή".
Τίτλος βιβλίου:Κράτα το στόμα σου κλειστό
Εκδότης:Ίρις
Συντελεστές βιβλίου:Μπουρνόβας, Λιάκος (Συγγραφέας)
ISBN:9789607422163
Σειρά εκδότη:Αριστοκρατική Αλητεία
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2010
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες