Εικονική πραγματικότητα: Ώρα μηδέν

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
1998
ISBN:
9789604505821
Σελίδες:
508
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εικονική πραγματικότητα: Ώρα μηδέν
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Εικονική πραγματικότητα: Ώρα μηδέν
Για το νέο και φιλόδοξο χρηματιστή του Σίτι Μαρκ Φέρφαξ, η εικονική πραγματικότητα είναι ένας εντελώς άγνωστος χώρος, παρά το γεγονός ότι ο αδερφός του Ρίτσερντ έχει δημιουργήσει μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες σ'αυτό τον τομέα. Η τεχνολογία που έχει αναπτύξει αξίζει πολλά δισεκατομμύρια δολλάρια και αποτελεί μήλος της έριδας για πολλούς βιομηχανικούς κολοσσούς ανά τον κόσμο.
Όμως τον τελευταίο καιρό φαίνεται να έχει αρχίσει ένα βρόμικο παιχνίδι εναντίον της Φερσίστεμς, με αποτέλεσμα η τιμή των μετοχών της να πέφτει αδικαιολόγητα και η εταιρεία να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Και ξαφνικά, ο Ρίτσαρντ δολοφονείται.
Η ευθύνη να συνεχίσει το έργο του πέφτει στον Μαρκ,που από την μια στιγμή στην άλλη μπλέκεται σε έναν κόσμο που ελάχιστα καταλαβαίνει και όπου δεν εμπιστεύεται κανέναν. Δεν έχει μόνο να σώσει την εταιρεία του αδερφού του από την χρεωκοπία και τα ανεπιθύμητα αρπακτικά, αλλά και την ίδια του τη ζωή που τώρα βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. Και γι'αυτό θα πρέπει να επιστρατεύσει όλη την ψυχραιμία, το θάρρος και τη γρήγορη σκέψη του χρηματιστή που διαθέτει.
Τίτλος βιβλίου:Εικονική πραγματικότητα: Ώρα μηδέν
Τίτλος πρωτότυπου:Trading reality
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Ridpath, Michael (Συγγραφέας)
Κωνσταντέας, Πητ (Μεταφραστής)
ISBN:9789604505821
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης: 1998
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες