Πάθος για τυρί

Περισσότεροι από 130 πρωτότυποι τρόποι για να μαγειρέψετε με τυρί
Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
1998
ISBN:
9789602369265
Σελίδες:
191
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Πάθος για τυρί
Τιμή εκδότη:€24,47
Η τιμή μας: €22,02
στο καλάθι
Πάθος για τυρί
"Είναι σπάνιο να συναντάς τέτοια φαντασία και ενθουσιασμό σε έναν τόσο νέο σεφ... Το Πάθος για Τυρί είναι το πρώτο αξιόπιστο και λογικό βιβλίο που έχει γραφτεί για μαγειρική με τυρί. Ο Πολ σε κάνει να θέλεις να γευτείς όλα τα τυριά και να δοκιμάσεις κάθε πιάτο".
Φιλίπ Ολιβιέ

Το "Πάθος για Τυρί" αποτελεί το πάντρεμα ενός έξοχου υλικού με πολλαπλές χρήσεις, όπως είναι το τυρί, με διάφορα υλικά και την εξερεύνηση των τρόπων με τους οποίους μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το τυρί για να δημιουργήσουμε ευπαρουσίαστα, μοντέρνα, έξοχα πιάτα.

Ειδήμων στο θέμα του τυριού, ο Πολ Γκάιλερ έχει δοκιμάσει πρώτα τις ξεχωριστές ιδιότητες κάθε τυριού προτού τα ενώσει -ή τα αντιπαραθέσει- με άλλα υλικά. Η αλμύρα του Κάσελ Μπλου, για παράδειγμα, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το γλυκό σιρόπι στην πίτα με φιστίκια πεκάν, ενώ η καπνιστή μοτσαρέλα δένει έξοχα με τη γεύση των ψημένων στα κάρβουνα πράσων και των κόκκινων κρεμμυδιών, με αποτέλεσμα μια υπέροχη σαλάτα. Οι συνταγές αυτές για σούπες και ζυμαρικά, κρέας και ψάρι, πιάτα για χορτοφάγους, σάλτσες και γλυκά είναι σκέτος πειρασμός.

Στο "Πάθος για Τυρί" χρησιμοποιείται μια εκπληκτικά μεγάλη ποικιλία τυριών από όλο τον κόσμο, τα οποία μπορείτε να βρείτε σε ντελικατέσεν και σούπερ μάρκετ. Τυριά γνωστά και λιγότερο γνωστά, αλλά πάντα προσφέρονται εναλλακτικές λύσεις, όπου κρίνεται απαραίτητο. Θα σας παρασύρει να μάθετε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα κάθε τυριού και θα σας ενθαρρύνει να δοκιμάσετε πρωτοποριακούς τρόπους σερβιρίσματος των τυριών.

Συνοδευόμενο από τις τολμηρές, μοντέρνες φωτογραφίες του Γκας Φιλγκέιτ, το βιβλίο παρουσιάζει τη δημιουργική αντίληψη ενός σεφ και αποκαλύπτει πως το τυρί, αυτή η αρχαία τροφή, είναι πάντα ικανό να προσαρμοστεί στις σύγχρονες απαιτήσεις.
Τίτλος βιβλίου:Πάθος για τυρί
Υπότιτλος βιβλίου:Περισσότεροι από 130 πρωτότυποι τρόποι για να μαγειρέψετε με τυρί
Τίτλος πρωτότυπου:A passion for cheese
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Gayler, Paul (Συγγραφέας)
Παππά, Μαρία (Μεταφραστής)
Filgate, Gus (Φωτογράφος)
Barlow, Nic (Φωτογράφος)
ISBN:9789602369265
Σειρά εκδότη:Λευκώματα
Στοιχεία έκδοσης: 1998
Κατηγορίες:Μαγειρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες