Ιστορία των σεξουαλικών ηθών

Εκδότης:
Τραυλός
Έτος:
1998
ISBN:
9789607122889
Σελίδες:
606
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ιστορία των σεξουαλικών ηθών
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ιστορία των σεξουαλικών ηθών
Αυτό το βιβλίο αποτελεί χρονικό των αισθησιακών απολαύσεων -και των κινδύνων- της σάρκας, από την προϊστορική εποχή ώς τις μέρες μας: από την εποχή που η σεξουαλική πράξη ήταν μια ζωώδης, σύντομη διαδικασία με έναν και μοναδικό σκοπό, έως τις σύγχρονες χιλιάδες παραλλαγές των σεξουαλικών συνηθειών. Η τεκμηριωμένη και ζωντανή αφήγηση της Reay Tannahill δεν παραμελεί τίποτε: από τις πρώτες μορφές αντισύλληψης, τις σεξουαλικές πρακτικές, προτιμήσεις και στάσεις έως τα λογοτεχνικά έργα και τις κινηματογραφικές ταινίες που απεικονίζουν τα σεξουαλικά ήθη μέσα στο πέρασμα του χρόνου. Το βιβλίο περιγράφει έξοχα το πώς διαπλέκονται οι σχέσεις των δύο φύλων και πώς τα σεξουαλικά ήθη επιδρούν πάνω στο ρου της εξέλιξης του ανθρώπου.

"Όταν μιλάμε για σεξ, η σύνεση είναι κάτι το σπάνιο. Η οξύνοια είναι κάτι που απαντάται στη σφαίρα του σπανιότατου. Το δε ελκυστικό στιλ είναι σαν να ψάχνεις να βρεις φρύδια σε αυγό! Να γιατί στη Ρέι Τάναχιλ αξίζουν τρία μπράβο!" (Washington Post)

"Το πιο γοητευτικό στοιχείο του βιβλίου είναι η κριτική ικανότητα της Ρέι Τάναχιλ. Αφού άκουσε και μελέτησε τις πιο παράξενες θεωρίες των τελευταίων χρόνων, σ'αυτό τον τόμο συγκέντρωσε το απόσταγμα μιας απίστευτης, σε ποσότητα και διάρκεια, έρευνας. Ωστόσο, η συγγραφέας καταφέρνει και διατηρεί αλώβητη την κρίση της, προσφέροντας στον αναγνώστη απόλαυση, γνώση και καλό χιούμορ." (Daily Telegraph)
Τίτλος βιβλίου:Ιστορία των σεξουαλικών ηθών
Τίτλος πρωτότυπου:Sex in History
Εκδότης:Τραυλός
Συντελεστές βιβλίου:Tannahill, Reay (Συγγραφέας)
Παπαδοπούλου, Μιράντα (Μεταφραστής)
ISBN:9789607122889
Σειρά εκδότη:Αφροδίτη
Στοιχεία έκδοσης: 1998
Κατηγορίες:Ψυχολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες