Η αποκωδικοποίηση της μεγάλης πυραμίδας

Εκδότης:
Διόπτρα
Έτος:
1997
ISBN:
9789603641124
Σελίδες:
429
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η αποκωδικοποίηση της μεγάλης πυραμίδας
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η αποκωδικοποίηση της μεγάλης πυραμίδας
Τελικά τι είναι η μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας;
Είναι βασιλικός τάφος, θησαυροφυλάκιο, αστεροσκοπείο, ή ένα απίστευτα πολυσύνθετο και περίπλοκο έργο; Είναι, μήπως, η "Βίβλος" γραμμένη πάνω σε συμπαγή πέτρα ή το ορόσημο ενός παλαιότερου πολιτισμού πολύ αρχαιότερου και αυτής της Αιγύπτου;
Αφού μιλάει πρώτα για τα εκπληκτικά στοιχεία θέσης και κατασκευής της πυραμίδας, ο Πίτερ Λεμεζουριέ αποκαλύπτει έναν έαν τους παράξενους συνδετικούς κρίκους ανάμεσα στην εικόνα που παρουσιάζει η πυραμίδα για τη θέση του ανθρώπου μέσα στο σύμπαν και στις θρησκευτικές παραδόσεις της Αιγύπτου, της Παλαιστίνης, της Ινδίας, ακόμη και της Κεντρικής Αμερικής.
"Η αποκωδικοποίηση της μεγάλης πυραμίδας" αποκαλύπτει μια λεπτομερή προφητεία, κύριος σκοπός της οποίας είναι η πραγμάτωση ενός Μεσσιανικού Σχεδίου τόσο λυτρωτικού για την ανθρωπότητα, όσο εκείνο που περιέγραψε ο Ιησούς ο Ναζωραίος. Αποκαλύπτει, επίσης, προφητείες που έχουν ήδη επαληθευθεί και γεγονότα που πρόκειται να ακολουθήσουν.
Από τη μέρα που πρωτοεκδόθηκε "Η αποκωδικοποίηση της μεγάλης πυραμίδας" έχει γίνει παγκόσμιο best seller και απαραίτητος οδηγός για όλους όσους προσπαθούν να καταλάβουν τα μυστήρια του παρελθόντος και τη φύση της ανθρώπινης αναζήτησης. Εϊναι ένα βιβλίο που καθηλώνει και καταπλήσσει.
Τίτλος βιβλίου:Η αποκωδικοποίηση της μεγάλης πυραμίδας
Τίτλος πρωτότυπου:The great pyramid decoded
Εκδότης:Διόπτρα
Συντελεστές βιβλίου:Lemesurier, Peter (Συγγραφέας)
Κοβαλένκο, Γιούρι Λ. (Μεταφραστής)
ISBN:9789603641124
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 1997
Κατηγορίες:Ιστορία > Παγκόσμια Ιστορία
Ιστορία > Αρχαιολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες