Του καιρού ανασκαλέματα

Διηγήματα
Εκδότης:
Ιωλκός
Έτος:
2008
ISBN:
9789604265220
Σελίδες:
222
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Του καιρού ανασκαλέματα
Τιμή εκδότη:€14,93
Η τιμή μας: €13,44
στο καλάθι
Του καιρού ανασκαλέματα
Είκοσι ιστορίες, όλες αυθεντικές, πέρα για πέρα αληθινές, ανέκδοτες, βιώματα από την πολυτάραχη ζωή του συγγραφέα, ξαπλώνονται με πολλή τέχνη, πόνεση και μεράκι, και μας μεταφέρουν στη δύσκολη μεταπολεμική εποχή της σύγχρονης Ελλάδας, με το άγχος της επιβίωσης και τις ηθικές αξίες να δεσπόζουν και να καθορίζουν την τρέχουσα τότε πραγματικότητα.

Πίσω από κάθε τίτλο και μια έκπληξη. Κάθε πρόταση και μια αχτίδα ελπίδας κι αισιοδοξίας. Ακόμα και στα δραματικά κομμάτια.

Μετά από κάθε φινάλε και μια γλυκιά γεύση που κατασταλάζει και συνεπαίρνει ψυχή, νου κι αισθήσεις του αναγνώστη. Αφηγήσεις από το ανασκάλεμα του χτες, που το δένει με το σήμερα κι αφήνει παρακαταθήκη στις γενιές του αύριο.

Διηγήματα αλλιώτικα, σε θέμα και περιγραφή, μια σε ανεβάζουν μεσούρανα και μια σε προσγειώνουν ομαλά, μιλάνε στην ψυχή του αναγνώστη, που αλλού θα κλάψει, αλλού θα γελάσει, και σίγουρα θα χρειαστεί να τα ξαναδιαβάσει γιατί σε κάθε ανάγνωση και ένα καινούργιο ψήγμα πολιτισμού, ηθογραφίας και παράδοσης θα ξεπηδήσει.
Τίτλος βιβλίου:Του καιρού ανασκαλέματα
Υπότιτλος βιβλίου:Διηγήματα
Εκδότης:Ιωλκός
Συντελεστές βιβλίου:Καμβυσέλλης, Γιώργος Π. (Συγγραφέας)
ISBN:9789604265220
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2008
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες