Θετική σκέψη

Εξουδετερώστε τις αρνητικές σκέψεις με κατάλληλες ασκήσεις και τεχνικές και πάρτε τη ζωή σας στα χέρια σας
Εκδότης:
Διόπτρα
Έτος:
1994
ISBN:
9789603640851
Σελίδες:
239
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Θετική σκέψη
Τιμή εκδότη:€17,25
Η τιμή μας: €15,53
στο καλάθι
Θετική σκέψη
Κάθε άνθρωπος έχει μέσα του το θετικό και το αρνητικό, που είναι δυο πόλοι της ίδιας δύναμης, κι εμείς σύμφωνα με τον ψυχισμό μας χρησιμοποιούμε τον ένα ή τον άλλο πόλο της:
τον αρνητικό και βλέπουμε τη ζωή μας να κατρακυλά στον πόνο, στα βάσανα, στη θλίψη και στα προβλήματα.
τον θετικό και νιώθουμε ικανοποίηση, πληρότητα, ευτυχία.
Η σκέψη καθορίζει την ποιότητα της ζωής μας, γιατί οι σκέψεις είναι εκείνες που καθοδηγούν τις πράξεις μας. Οι αρνητικές μας σκέψεις προσελκύουν αρνητικά αποτελέσματα και οι θετικές σκέψεις θετικά.
Με τη Θετική Σκέψη θα αλλάξουμε τη ζωή μας εντυπωσιακά. Από την ανούσια, μουντή καθημερινότητα θα περάσουμε σ' έναν κόσμο φωτεινό, όπου όλα θα μας χαμογελούν γιατί εμείς θα τα παρακινούμε να μας χαμογελάσουν.
Με τη Θετική Σκέψη θα ανακαλύψουμε ότι δεν υπάρχουν όρια στο τι μπορεί να καταφέρει η ανθρώπινη ύπαρξη, αρκεί να το θέλει πραγματικά.
Η αυτοπεποίθηση μας και η πίστη στον εαυτό μας ανοίγουν το δρόμο για τη λύση των προβλημάτων μας και για την πραγματοποίηση των στόχων μας.
Η θεωρητική γνώση είναι υπέροχη. Ενισχύει τον αυτοσεβασμό σας, εντυπωσιάζει τους φίλους σας και κάνει καλή εντύπωση στο βιογραφικό σας σημείωμα. Η θεωρητική γνώση μόνη της όμως, δεν μπορεί να φέρει αλλαγή και δεν θα κάνει ευτυχισμένο έναν δυστυχισμένο, ούτε και θα κάνει επιτυχημένο έναν αποτυχημένο.
Για να αλλάξετε τη ζωή σας χρειάζεται να κάνετε πράξη τη θεωρία. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη για την ευημερία σας και να πάψετε να ρίχνετε σε άλλους το φταίξιμο για όσα στραβά συμβαίνουν στη ζωή σας. Πρέπει να παραδεχτείτε ότι δεν καταβάλατε τις προσπάθειες που έπρεπε για να αντιμετωπίσετε ορισμένες πλευρές της ζωής σας αντί να θεωρείτε υπεύθυνους γι' αυτό τους γονείς σας, την κυβέρνηση ή τον καιρό.
Δεν υπάρχουν όρια στο τι μπορείτε να πετύχετε στους τομείς της υγείας, του πλούτου, της προσωπικής πληρότητας και της ευτυχίας.
Όταν βάλετε κάτι στο νου σας μπορείτε να το πετύχετε. Το βιβλίο θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη τη θεωρία. Με τις γνώσεις.
Τίτλος βιβλίου:Θετική σκέψη
Υπότιτλος βιβλίου:Εξουδετερώστε τις αρνητικές σκέψεις με κατάλληλες ασκήσεις και τεχνικές και πάρτε τη ζωή σας στα χέρια σας
Τίτλος πρωτότυπου:Positive thinking
Εκδότης:Διόπτρα
Συντελεστές βιβλίου:Peiffer, Vera (Συγγραφέας)
Μοσχοπούλου, Πόλυ (Μεταφραστής)
ISBN:9789603640851
Στοιχεία έκδοσης: 1994
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Γνωστική Ψυχολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες