Το σύστημα Έξι Σίγμα

Πώς βελτιώνουν την αποδοτικότητά τους η General Electric, η Motorola και άλλες κορυφαίες επιχειρήσεις
Εκδότης:
Εκδόσεις Πατάκη
Έτος:
2008
ISBN:
9789601617022
Σελίδες:
560
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το σύστημα Έξι Σίγμα
Τιμή εκδότη:€29,42
Η τιμή μας: €26,48
στο καλάθι
Το σύστημα Έξι Σίγμα
Από τους νεοφώτιστους στο Έξι Σίγμα μέχρι εκείνους που έχουν μεγάλη πείρα στις προσπάθειες βελτίωσης της αποδοτικότητας, το "Σύστημα Έξι Σίγμα" θα σας διδάξει πώς να οργανώσετε την εταιρεία σας, έτσι ώστε να είστε σε θέση να προσφέρετε μεγαλύτερη ικανοποίηση στους πελάτες σας, αποκτώντας μεγαλύτερη κερδοφορία και ανταγωνιστικότητα.

Μείωση κόστους... βελτίωση παραγωγικότητας... διατήρηση πελατών... αυτές είναι οι υποσχέσεις του συστήματος διαχείρισης ποιότητας Έξι Σίγμα. Το Σύστημα Έξι Σίγμα αποκαλύπτει πώς η General Electric, η Motorola και πολλές άλλες εταιρείες χρησιμοποιούν με επιτυχία το Έξι Σίγμα για να τελειοποιήσουν προϊόντα και διαδικασίες, για να βελτιώσουν την αποδοτικότητά τους και για να αυξάνουν τα κέρδη τους.
Χάρη στον οδηγό αυτό, τώρα μπορείτε και εσείς να εισαγάγετε το σύστημα Έξι Σίγμα στην επιχείρησή σας, είτε ασχολείστε με τη βιομηχανική παραγωγή είτε με την παροχή υπηρεσιών. Οι συγγραφείς -που έχουν συνεργαστεί με μερικές από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες Έξι Σίγμα, όπως η GE- παρέχουν καθοδήγηση βήμα προς βήμα, καθώς και πρακτικές οδηγίες υλοποίησης. Είτε ο σκοπός σας είναι να διορθώσετε ένα πρόβλημα είτε να εφαρμόσετε το Έξι Σίγμα σε όλη την επιχείρησή σας, το "Σύστημα Έξι Σίγμα" θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια προσέγγιση σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και τις προκλήσεις του επιχειρηματικού περιβάλλοντος του εικοστού πρώτου αιώνα. Το "Σύστημα Έξι Σίγμα":
- Προτείνει μεθόδους για την αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων που προκύπτουν από την εισαγωγή του συστήματος, αλλά και κατά την καθοδήγηση και εκπαίδευση των εργαζόμενων στο Έξι Σίγμα.
- Επικεντρώνεται στην υλοποίηση των κύριων βημάτων και των εργαλείων βελτίωσης της ποιότητας με βάση το σύστημα Έξι Σίγμα.
- Παρουσιάζει χρήσιμα στοιχεία, σχόλια και παραδείγματα από διευθυντές επιχειρήσεων και διοικητικά στελέχη που χρησιμοποιούν το Έξι Σίγμα στους οργανισμούς τους.
Τίτλος βιβλίου:Το σύστημα Έξι Σίγμα
Υπότιτλος βιβλίου:Πώς βελτιώνουν την αποδοτικότητά τους η General Electric, η Motorola και άλλες κορυφαίες επιχειρήσεις
Εκδότης:Εκδόσεις Πατάκη
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Pande, Peter S. (Συγγραφέας)
Neuman, Robert P. (Συγγραφέας)
Cavanagh, Roland R. (Συγγραφέας)
Μπλάνας, Γεώργιος Ν., επικ. καθηγητής ΤΕΙ Λάρισας (Μεταφραστής)
ISBN:9789601617022
Σειρά εκδότη:Θεωρητικές Επιστήμες
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2008
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες