Αισθησιασμός

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Εκδόσεις Πατάκη
Έτος:
1997
ISBN:
9789606002076
Σελίδες:
158
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αισθησιασμός
Εκτός κυκλοφορίας
Αισθησιασμός
"...Όταν ο ήλιος έπεφτε στο Γάγγη, άναβε ένα μακρινό φως, στην τελευταία άκρη της λιμνοθάλασσας, που έδινε το στίγμα του Γκάνγκα Σαγκάρ.
Η Τζούλια εξακολουθούσε να κοιτάζει σταθερά κείνο το φως που γινόταν όλο και πιο λαμπερό, ώσπου το έχανε, καθώς έσμιγε με τα πρώτα νυχτερινά αστέρια. Έμενε εκεί και περίμενε, όχι γιατί πρόσμενε να έρθει κάποιος, μα μόνο γιατί ήξερε πως έπρεπε να περιμένει, αβέβαιη αν τ' όνειρό της ήταν τόσο κοντά που να μην μπορεί να της φύγει πια, ή αν ήταν κιόλας πίσω της, φευγάτο μακριά με το τελευταίο ρεύμα του ποταμού".
Στην Ινδία, δυο φίλες παλιές ξαναμπλέκουν στα δίχτυα της αγάπης ζώντας έρωτες διαφορετικούς, μέσα σ' ένα κλίμα γοητευτικής αναστάτωσης και ποικιλίας εθίμων, προσώπων, ήχων, χρωμάτων και αρωμάτων, που φτάνουν μέχρι της ένταση μιας πολιτικής επανάστασης με θρησκευτικές και φιλοσοφικές προεκτάσεις.
Βιβλίο εξαιρετικά καλογραμμένο, συναρπαστικό, που ξεπερνά τα όρια του μυθιστορήματος, κρατώντας τον αναγνώστη δέσμιο καταστάσεων και ιδεών, μέσα σ' ένα απαράμιλλα εξωτικό κλίμα.
Τίτλος βιβλίου:Αισθησιασμός
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Τίτλος πρωτότυπου:Sensualitá
Εκδότης:Εκδόσεις Πατάκη
Συντελεστές βιβλίου:Zecchi, Stefano (Συγγραφέας)
Γραμματικού, Μαρία (Μεταφραστής)
ISBN:9789606002076
Σειρά εκδότη:Ξένη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 1997
Ηλικίες:
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες