Νυχτερινές αμαρτίες

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
1997
ISBN:
9789604505487
Σελίδες:
731
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Νυχτερινές αμαρτίες
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Νυχτερινές αμαρτίες
Το Ντιρ Λέικ είναι μια μικρή, ήσυχη πόλη στη Μινεσότα, όπου όλοι οι κάτοικοι γνωρίζονται μεταξύ τους και το έγκλημα είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στα δελτία ειδήσεων. Όμως η ψευδαίσθηση της ασφάλειας θρυμματίζεται όταν ο οκτάχρονος Τζος Κερκγουντ εξαφανίζεται έξω από το γήπεδο του χόκεϊ, ενώ περίμενε τη μητέρα του να τον πάρει μετά την προπόνηση. Το μόνο που βρίσκει η αστυνομία είναι το σακβουαγιάζ του με ένα σημείωμα μέσα:

η άγνοια δεν είναι αθωότητα αλλά ΑΜΑΡΤΙΑ

Με κάθε ώρα που περνάει η έρευνα για τον Τζος γίνεται όλο και πιο αγωνιώδης. Για τη Μέγκαν Ο' Μάλεϊ, την καινούρια υπεύθυνη της πολιτειακής μονάδας ερευνών, αποτελεί την πρώτη δοκιμασία που θα αποδείξει αν μπορεί να τα καταφέρει στον ανδροκρατούμενο χώρο της τοπικής αστυνομίας. Για τον αστυνομικό διοικητή Μιτς Χολτ είναι μια τρομακτική υπενθύμιση της εγκληματικότητας των μεγαλουπόλεων που κυριαρχούσε στη ζωή του ώσπου κατέφυγε στο Ντιρ Λέικ.

Κι όλο αυτό το διάστημα κάποιος παρακολουθεί, προετοιμάζοντας την επόμενη κίνηση σε ένα θανάσιμο παιχνίδι όπου μόνο εκείνος γνωρίζει τους κανόνες. Ένα παιχνίδι που έχει στήσει ένα διεστραμμένο μυαλό σκοτεινό σαν το θάνατο και ένοχο σαν την αμαρτία.
Τίτλος βιβλίου:Νυχτερινές αμαρτίες
Τίτλος πρωτότυπου:Night Sins
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Hoag, Tami (Συγγραφέας)
Κωνσταντέας, Πητ (Μεταφραστής)
ISBN:9789604505487
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 1997
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες