Το άρωμα του νότου

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2008
ISBN:
9789606200052
Σελίδες:
376
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το άρωμα του νότου
Εκτός κυκλοφορίας
Το άρωμα του νότου
Για τους θαυμαστές της η Ροξάν Σκάρμπρο είναι η βασίλισσα της κομψότητας και του καλού γούστου. Έχει δημιουργήσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία γύρω από την επίτευξη του καλαίσθητου τρόπου ζωής. Για τους επικριτές της -που δεν είναι λίγοι- η Ροξάν είναι μια μέγαιρα. Και θα χαίρονταν αφάνταστα να τη δουν να γκρεμίζεται από το θρόνο της.

Η δημοσιογράφος Τσέλσι Κάσιντι, που έχει αναλάβει να γράψει τη βιογραφία της, διαισθάνεται ότι πίσω από το προσωπείο της ιέρειας του στυλ κρύβεται μια γυναίκα με πολλά σκοτεινά μυστικά που θα ’κανε τα πάντα για να μη βγουν ποτέ στο φως. Αυτό είναι για την Τσέλσι μια πρόκληση που δεν μπορεί να παραβλέψει. Όμως ταυτόχρονα, εξαιτίας της Ροξάν μπαίνει και πάλι στο δρόμο της ο Κας Μποντίν, ο άντρας με τον οποίο πριν λίγα χρόνια είχε ζήσει μια παράφορη ερωτική σχέση.

Έτσι, εντελώς αναπάντεχα, η έρευνα της Τσέλσι αποκτά έναν πολύ προσωπικό χαρακτήρα. Αλλά και μια πολύ επικίνδυνη διάσταση. Γιατί υπάρχει κάποιος που θέλει τη Ροξάν νεκρή. Και κανείς απ’ όσους είναι κοντά της δεν είναι ασφαλής...
Τίτλος βιβλίου:Το άρωμα του νότου
Τίτλος πρωτότυπου:Southern Comforts
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Ross, JoAnn (Συγγραφέας)
Ντούπη, Πέρσα (Μεταφραστής)
ISBN:9789606200052
Σειρά εκδότη:Silk
Στοιχεία έκδοσης: 2008
Σημείωση:1η έκδοση στη σειρά "Mira", 1997.
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες