Έγκλημα στο Βατικανό

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2003
ISBN:
9789604506330
Σελίδες:
665
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Έγκλημα στο Βατικανό
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Έγκλημα στο Βατικανό
Ο Χάρι 'Αντισον και ο αδερφός του Ντάνι είχαν αποξενωθεί από χρόνια ακολουθώντας διαφορετικούς δρόμους. Ο Ντάνι ιερέας στη Ρώμη, ο Χάρι επιτυχημένος δικηγόρος των διάσημων του Χόλιγουντ. 'Οταν όμως ο Ντάνι του αφήνει ένα απεγνωσμένο μήνυμα να επικοινωνήσει μαζί του, ο Χάρι δεν μπορεί να το αγνοήσει. Μα πριν προλάβουν να μιλήσουν, μαθαίνει ότι ο αδερφός του είναι νεκρός, θύμα μιας τρομοκρατικής βομβιστικής επίθεσης.
Πηγαίνοντας στην Ιταλία να παραλάβει τη σορό του, πληροφορείται έκπληκτος από την αστυνομία ότι ο Ντάνι ήταν ο κυριότερος ύποπτος για την πολύκροτη δολοφονία του καρδινάλιου Ροζάριο Πάρμα, έμπιστου συμβούλου του Πάπα. Και το σοκ του είναι ακόμα μεγαλύτερο, όταν στο πτώμα που του επιδεικνύουν δεν αναγνωρίζει τον αδερφό του!
Είναι ακόμα ζωντανός ο Ντάνι; Είναι πράγματι δολοφόνος όπως τον κατηγορούν; Ο Χάρι είναι αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια με κάθε τρόπο. Όμως αυτό που θ' ανακαλύψει είναι πιο τρομακτικό απ' ό,τι μπορούσε να φανταστεί. Γιατί η έρευνά του τον οδηγεί στα ίχνη μιας σκοτεινής και αποτρόπαιης συνωμοσίας που φτάνει ως τα υψηλότερα κλιμάκια της ιεραρχίας του Βατικανού. Κι εκείνος, μόνος και αβοήθητος, κινδυνεύει από στιγμή σε στιγμή να είναι το επόμενο θύμα της...
Τίτλος βιβλίου:Έγκλημα στο Βατικανό
Τίτλος πρωτότυπου:Day of confession
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Folsom, Allan (Συγγραφέας)
Κωνσταντέας, Πητ (Μεταφραστής)
ISBN:9789604506330
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2003
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες