Τα μυστήρια των Εσσαίων

Εκδότης:
Εκδόσεις Καστανιώτη
Έτος:
1987
ISBN:
9789600307887
Σελίδες:
233
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τα μυστήρια των Εσσαίων
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Τα μυστήρια των Εσσαίων
«Αναζητήστε την ειρήνη με όλους τους Υιούς των Ανθρώπων και ας γίνει γνωστό στους Αδελφούς του Φωτός ότι έχουμε ζήσει σύμφωνα με τον Άγιο Νόμο από την εποχή του Ενώχ και πιο παλιά ακόμα. Γιατί δεν είμαστε πλούσιοι αλλά ούτε και φτωχοί. Μοιραζόμαστε όλα τα υπάρχοντά μας, ακόμα και τα ρούχα μας και τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε στην καλλιέργεια της γης. Και εργαζόμαστε στους αγρούς μαζί με όλους τους αγγέλους».

Απόσπασμα από το Εσσαϊκό Βιβλίο της Επταπλής Ειρήνης

«Κοιτάξτε, Υιοί του Φωτός, τα κλαδιά του Δέντρου της Ζωής που απλώνονται προς το βασίλειο του Ουράνιου Πατέρα και δείτε τις ρίζες του που κατεβαίνουν μέσα στον κόρφο της Γήινης Μητέρας. Και ο Υιός του Ανθρώπου ανεβαίνει σ' ένα αιώνιο ύψος και βαδίζει στα θαύματα της κοιλάδας. Γιατί μόνο ο Υιός του Ανθρώπου φέρει στο σώμα του τις ρίζες του Δέντρου της Ζωής, τις ίδιες ρίζες που βυζαίνουν από τον κόρφο της Γήινης Μητέρας, και μόνο ο Υιός του Ανθρώπου φέρει στο πνεύμα του τα κλαδιά του Δέντρου της Ζωής, τα ίδια κλαδιά που φτάνουν στον ουρανό και ακόμα στο βασίλειο του Ουράνιου Πατέρα».

Απόσπασμα από το Εσσαϊκό Βιβλίο των Ιερών Επικοινωνιών

«Και ο άγγελος μου έδωσε το βιβλίο και το άνοιξα και διάβασα όλα όσα υπήρχαν ανέκαθεν, όσα υπάρχουν τώρα και όσα θα συμβούν. Είδα το ολοκαύτωμα που θα κατάπινε τη γη και τη μεγάλη καταστροφή που θα έπνιγε όλους τους ανθρώπους της σε ωκεανούς αίματος. Και είδα, επίσης, την αιωνιότητα του ανθρώπου και την χωρίς τέλος συγχώρεση του Παντοδύναμου. Οι ψυχές των ανθρώπων ήταν σαν άδειες σελίδες μέσα στο βιβλίο, πάντοτε έτοιμες για να γραφτεί εκεί ένα καινούργιο τραγούδι».

(απόσπασμα από το Εσσαϊκό Βιβλίο της Αποκάλυψης)
Τίτλος βιβλίου:Τα μυστήρια των Εσσαίων
Εκδότης:Εκδόσεις Καστανιώτη
Συντελεστές βιβλίου:Κουτσούκης Δημήτρης (Συγγραφέας)
ISBN:9789600307887
Στοιχεία έκδοσης: 1987
Κατηγορίες:Ιστορία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες