Μαγειρεύοντας με Φερνέτ Μπράνκα

Εκδότης:
Μίνωας
Έτος:
2008
ISBN:
9789606996443
Σελίδες:
374
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μαγειρεύοντας με Φερνέτ Μπράνκα
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Μαγειρεύοντας με Φερνέτ Μπράνκα
Το "Μαγειρεύοντας με Φερνέτ Μπράνκα" είναι ένας κωμικός εφιάλτης, μια ιστορία για τα παράδοξα της ζωής και της μαγειρικής, τα επικίνδυνα μονοπάτια που μας οδηγεί η απόλαυση.

Ο Τζέραλντ, ένας ξεπεσμένος Άγγλος συγγραφέας, ζει στην κορυφή ενός λόφου στην Τοσκάνη. Γράφει βιβλία για λογαριασμό διασημοτήτων, αν και ο ίδιος θα προτιμούσε να γίνει γνωστός ως εξειδικευμένος γαστρονόμος. Άλλωστε, είναι ο εμπνευστής πρωτοποριακών και εκλεπτυσμένων συνταγών όπως Μύδια με Σοκολάτα, Παγωτό Σκόρδο με Φερνέτ Μπράνκα, Πουρέ Δαμάσκηνων με ραβέντι και Γάτα Καπνιστή (χωρίς τα κόκαλα).

Ο Τζέραλντ μοιράζεται απρόθυμα το βασίλειό του στο λόφο της Τοσκάνης με τη Μάρτα, μια, κατά τη γνώμη του, άξεστη γυναίκα από μια χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Οι αμοιβαίες παρεξηγήσεις αυτών των δύο εξόριστων, που ο καθένας τους ψάχνει την τέλεια συνταγή για την επιτυχία κάτω από τον καυτό ήλιο της Τοσκάνης, γίνονται όλο και πιο επικίνδυνες. Υπό τον ήχο ελικοπτέρων και όπερας, ζαλισμένοι από απίστευτες ποσότητες του πικρού λικέρ Φερνέτ Μπράνκα - κάτι που και οι δύο φαίνεται να έχουν συνεχώς διαθέσιμο στα σπίτια τους - οι ζωές των δύο γειτόνων σταδιακά συνυφαίνονται, παράξενα και καταστροφικά.
Τίτλος βιβλίου:Μαγειρεύοντας με Φερνέτ Μπράνκα
Τίτλος πρωτότυπου:Cooking With Fernet Branca
Εκδότης:Μίνωας
Συντελεστές βιβλίου:Hamilton - Paterson, James (Συγγραφέας)
Δεληγιάννη Αναστασία (Μεταφραστής)
ISBN:9789606996443
Σειρά εκδότη:Σύγχρονη Ξένη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2008
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες