Μεθοδολογίες ανάλυσης και σχεδιασμού πληροφοριακών συστημάτων

Εκδότης:
Μπένου Ε.
Έτος:
2009
ISBN:
9789603590392
Σελίδες:
734
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μεθοδολογίες ανάλυσης και σχεδιασμού πληροφοριακών συστημάτων
Τιμή εκδότη:€47,70
Η τιμή μας: €45,32
Μεθοδολογίες ανάλυσης και σχεδιασμού πληροφοριακών συστημάτων
Οι μεθοδολογίες ανάλυσης και σχεδιασμού Πληροφοριακών Συστημάτων (Π.Σ.), από τη δεκαετία του 1970 που πρωτοεμφανίσθηκαν μέχρι σήμερα, εξακολουθούν να προκαλούν δυσκολίες σ' αυτούς που πρέπει να διαλέξουν μια μεθοδολογία κατάλληλη για τη συγκεκριμένη προβληματική κατάστασή που αντιμετωπίζουν. Καμιά μέθοδος ή μεθοδολογία δεν μπορεί να προσφέρει πλήρη θεώρηση της συμπλοκότητας που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες επιχειρήσεις/οργανισμοί στην ανάπτυξη ενός Π.Σ.. Κάθε μεθοδολογία εξετάζει το θέμα από ξεχωριστή οπτική γωνία και παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για τη λήψη απόφασης.

Το παρόν βιβλίο στοχεύει στη δημιουργία ενός εννοιολογικού πλαισίου κατανόησης των παραδοχών που πρέπει γίνουν για την επιλογή, εφαρμογή και εποπτεία μιας μεθοδολογίας ανάπτυξης Π.Σ.. και γενικά της απρόσκοπτης ένταξης της Πληροφορικής σ' ένα σύγχρονο οργανωσιακό περιβάλλον. Η θεματολογία του βιβλίου, στην παρούσα τρίτη έκδοση έχει ριζικά αναθεωρηθεί ώστε να αντανακλά ακριβώς τις αλλαγές των τελευταίων ετών στο πεδίο των Π.Σ. όχι μόνο σε τεχνικό/οργανωσιακό επίπεδο αλλά και σε ερευνητικό/πρακτικό επίπεδο.

Οι Μεθοδολογίες Ανάλυσης και Σχεδιασμού Πληροφοριακών Συστημάτων παρέχουν στους σπουδαστές της Πληροφορικής, της Επιστήμης υπολογιστών, της Διοίκησης των Επιχειρήσεων αλλά και στους ερευνητές των αντίστοιχων επιστημονικών πεδίων ένα αναλυτικό βοήθημα για την κατανόηση των επιστημολογικών και οντολογικών προβλημάτων που σχετίζονται με την επιλογή μιας μεθοδολογίας ανάπτυξής Π.Σ..
Τίτλος βιβλίου:Μεθοδολογίες ανάλυσης και σχεδιασμού πληροφοριακών συστημάτων
Εκδότης:Μπένου Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Κιουντούζης, Ευάγγελος Α. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603590392
Στοιχεία έκδοσης: 2009
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες