Queen

Εκδότης:
Οδός Πανός
Έτος:
1995
ISBN:
9789607165336
Σελίδες:
124
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Queen
Τιμή εκδότη:€10,00
Η τιμή μας: €9,00
στο καλάθι
Queen
"Είμαστε ο Cecil B. DeMille του rock' n 'roll" είχε δηλώσει ο Φρέντυ Μέρκιουρυ των Queen το 1989. Πάντοτε θέλουμε να κάνουμε πράγματα μεγαλειώδη και υπερβολικά..."

Όμως με τον τραγικό θάνατο του τραγουδιστή το απόλυτο επικό συγκρότημα της ροκ μουσικής φαίνεται να πλησιάζει προς το τέλος του. Μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφεται το παρόν κείμενο δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση διάλυσης από τα εναπομείναντα μέλη του γκρουπ, πώς μπορεί όμως να αναπληρωθεί ο Φρέντυ; Ο Μέρκιουρυ ποτέ δεν είχε κατατάξει τον εαυτό του στην ομάδα των απλών στρατιωτών του ροκ. Όταν τραγουδούσε "Η παράσταση πρέπει να συνεχιστεί" θα μπορούσε κάλλιστα να είχε προσθέσει την αγαπημένη του έκφραση: "αλλά όχι χωρίς εμένα, αγαπητέ μου". Ο Μέρκιουρυ υπήρξε μοναδικός, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι οι Queen ήταν ένα συγκρότημα κλασικό. Ένα γκρουπ που χρειάστηκε είκοσι χρόνια για να αναπτυχθεί μέσα από μια μπερδεμένη φιλία. Η απώλεια του Μέρκιουρυ ήταν ξαφνική.

Δεν υπάρχει ένδειξη πότε ο Deacon, o May και ο Taylor συνειδητοποίησαν για πρώτη φορά την αρρώστια του Μέρκιουρυ. Αλλά οι φήμες ότι ο Φρέντυ έχει προσβληθεί απ' τον ιό του AIDS άρχισαν να κυκλοφορούν απ' τις αρχές του 1985.

Περιέχονται τα κείμενα:
- "Η βασίλισσα είναι νεκρή"
- "24 τραγούδια των Queen"
- "7 τραγούδια των Queen σε νότες"
Τίτλος βιβλίου:Queen
Εκδότης:Οδός Πανός
Συντελεστές βιβλίου:Λαλέτας, Δημήτρης (Μεταφραστής)
ISBN:9789607165336
Στοιχεία έκδοσης: 1995
Σημείωση:Περιέχονται στίχοι των τραγουδιών στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Μαρτυρίες - Βιογραφίες - Αυτοβιογραφίες - Ντοκουμέντα
Γενικά Βιβλία > Καλές Τέχνες > Μουσική - Τραγούδι
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες