Ψυχική υγεία του παιδιού και της οικογένειας (τ.2)

Εκδότης:
Εκδόσεις Καστανιώτη
Έτος:
2004
ISBN:
9789600338027
Σελίδες:
292
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ψυχική υγεία του παιδιού και της οικογένειας
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ψυχική υγεία του παιδιού και της οικογένειας (τ.2)
Η ιδέα για να πραγματοποιηθεί αυτή η έκδοση προήλθε από συνεργάτες και φίλους, που με παρότρυναν να επιλέξω μερικά από τα κείμενα που έχω γράψει σχετικά με την ψυχική υγεία του παιδιού και της οικογένειας με στόχο να γίνουν ευρύτερα γνωστά και ενδεχομένως να αξιοποιηθούν από αυτούς που τα διαβάζουν.
Τα κείμενα αυτά έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά και βιβλία ή είναι αδημοσίευτες διαλέξεις ή ανακοινώσεις στα πλαίσια συνεδρίων, ημερίδων ή διαλέξεων σε εκπαιδευτικούς, πολιτιστικούς ή συλλόγους γονέων.
Η σειρά με την οποία παρατίθενται τα κείμενα βασίζεται στην ιδέα να περιλαμβάνει η έκδοση ένα γενικό μέρος που απευθύνεται στο ευρύτερο κοινό, το οποίο να ακολουθείται από ένα πιο ειδικό μέρος, που να απευθύνεται και στους πλέον ειδικούς.
Η έκδοση αυτή απευθύνεται στο ευρύτερο κοινό αλλά και σε επαγγελματίες που έχουν σχέση με την ψυχική υγεία του παιδιού και της οικογένειας, δηλαδή εκπαιδευτικούς, παιδίατρους, κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτικούς, επισκέπτριες αδελφές, εργοθεραπευτές. Επίσης απευθύνεται σε φοιτητές Πανεπιστημιακών Τμημάτων και σπουδαστές των σχολών επαγγελματιών Υγείας και Πρόνοιας των ΤΕΙ.
Τίτλος βιβλίου:Ψυχική υγεία του παιδιού και της οικογένειας
Εκδότης:Εκδόσεις Καστανιώτη
Συντελεστές βιβλίου:Τσιάντης Γιάννης (Συγγραφέας)
Τσιάντης Γιάννης (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN:9789600338027
Σειρά εκδότη:Παιδοψυχιατρική
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Τόμος:2/2
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Γονείς και Παιδιά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες