Ποιός πετάει πέτρες στην αμερικάνικη παράγκα;

Εκδότης:
Τηλέμαχος
Έτος:
2003
ISBN:
9789608673854
Σελίδες:
69
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ποιός πετάει πέτρες στην αμερικάνικη παράγκα;
Εκτός κυκλοφορίας
Ποιός πετάει πέτρες στην αμερικάνικη παράγκα;
Ένας χρόνος πέρασε από το πιο θεαματικό ίσως τρομοκρατικό χτύπημα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ένας χρόνος πέρασε κι ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί -με αδιάσειστα στοιχεία- η ταυτότητα αυτού που το πραγματοποίησε.
Αυτό κάτι σημαίνει. Το να μην μπορεί μια "υπερδύναμη" ν' αποτρέψει ένα αιφνιδιαστικό τρομοκρατικό χτύπημα, είναι μέσα στα πλαίσια του δυνατού. Όμως, το να μην μπορεί ν' ανακαλύψει την ταυτότητα του δράστη, όχι.
Το παράξενο δηλαδή στην περίπτωση αυτήν δεν είναι ότι οι ΗΠΑ δεν κατάφεραν ν' αποτρέψουν το χτύπημα, αλλά ότι δεν μπορούν ν' αποδείξουν με τον πιο απόλυτο τρόπο την ταυτότητα του δράστη. Όσο και να προσπαθούν, δεν μπορούν να πείσουν κανέναν ότι αυτό το χτύπημα το πραγματοποίησε ο φουκαράς ο Μπιν Λάντεν.
Τι μπορεί να σημαίνει αυτό και γιατί επιμένουν οι Αμερικανοί αφελώς και χωρίς στοιχεία να κατηγορούν το τίποτε; Ότι απλά οι "πανίσχυρες" ΗΠΑ γνωρίζουν ποιος είναι ο πραγματικός δράστης, αλλά φοβούνται να τον αποκαλύψουν. Προφανώς ο δράστης είναι πολύ ισχυρός, για να τολμήσουν να ξεκινήσουν εναντίον του μια hi tech εθνική σταυροφορία. Είναι πολύ σκληρός, ακόμα και για τα δόντια της μοναδικής σήμερα "υπερδύναμης".
Ποιος είναι λοιπόν αυτός ο οποίος πετάει πέτρες στην αμερικανική παράγκα;
Τίτλος βιβλίου:Ποιός πετάει πέτρες στην αμερικάνικη παράγκα;
Εκδότης:Τηλέμαχος
Συντελεστές βιβλίου:Τραϊανού Παναγιώτης (Συγγραφέας)
ISBN:9789608673854
Στοιχεία έκδοσης: 2003
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Κοινωνιολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες