Μεγάλος ονειροκρίτης

Εκδότης:
Χριστάκης
Έτος:
1992
ISBN:
9789607086105
Σελίδες:
368
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μεγάλος ονειροκρίτης
Εκτός κυκλοφορίας
Μεγάλος ονειροκρίτης
Κάθε γραπτός ονειροκρίτης είναι μια μέθοδος ανάγνωσης των ονειρικών συμβόλων. Ένα αλφαβητάριο της γλώσσας των ονείρων. Για να εμβαθύνει όμως κανείς σε μία γλώσσα δεν μπορεί να αρκεστεί στο αλφαβητάριο. Έχοντας υπόψη του τις βασικές αρχές της γραμματικής και του συντακτικού, προχωρά πλέον μόνος του στην ευρύτερη και βαθύτερη κατανόηση της γλώσσας. Την χειρίζεται καθημερινά, προσλαμβάνει τους νεολογισμούς, μελετά το έργο των προγενέστερων και τέλος τολμά να εκφραστεί ακόμη και ποιητικά στη γλώσσα που έμαθε για να εκφράσει τις αλήθειες που συνέλαβε.
Έτσι, ο γραπτός ονειροκρίτης είναι η αφετηρία. Η κατάκτηση όμως της γλώσσας των ονείρων είναι μια ολόκληρη πορεία, μια καθημερινή εξάσκηση, μια καθημερινή μελέτη, που υπόκειται κι αυτή με τη σειρά της στις επιλογές της ελεύθερης, βούλησης.
Ο ονειροκρίτης είναι ένα παράθυρο προς την Απόλυτη Πραγματικότητα του Κόσμου. Έγκειται στον καθένα να επιλέξει, αν θα περιοριστεί στην απλή θέα του παράθυρου ή θα το διαβεί για να γίνει με τη σειρά του τμήμα του τοπίου της Απεραντοσύνης.
Τίτλος βιβλίου:Μεγάλος ονειροκρίτης
Εκδότης:Χριστάκης
Συντελεστές βιβλίου:Berat, Al (Συγγραφέας)
Μ. Β. (Μεταφραστής)
ISBN:9789607086105
Στοιχεία έκδοσης: 1992
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Εσωτερική Αναζήτηση > Όνειρα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες