Η κούκλα

Εκδότης:
Ωκεανίδα
Έτος:
2000
ISBN:
9789604101382
Σελίδες:
196
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η κούκλα
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η κούκλα
Στη Γαλλία του 19ου αιώνα η ζωή ενός επιτυχημένου οινέμπορου, οικογενειάρχη κι ονειροπόλου αλλάζει δραματικά από τη στιγμή που βρίσκει τυχαία σ' ένα παλαιοπωλείο τη μινιατούρα μιας κοπέλας μ' ένα γαλάζιο κι ένα κίτρινο μάτι. Την ερωτεύεται κεραυνοβόλα, κι ακολουθώντας το κάλεσμα της μοίρας, εγκαταλείπει τα πάντα και περιπλανιέται στην Ανατολή να τη βρει.
Όταν επιτέλους έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με το πεπρωμένο του, είναι η ώρα της μεγάλης θυσίας. Απαρνιέται την πατρίδα, το σπίτι, την πίστη του και σμίγει τ' όνειρό του με τ' όνειρο της κοπέλας.
Πίσω απ' αυτή τη φαινομενικά απλή ιστορία, που 'ναι πλημμυρισμένη από το άρωμα, τη μαγεία και τα μυστήρια της Ανατολής, νιώθουμε κάθε στιγμή κρυμμένη τη σοφία της ζωής. Σιωπηλοί πόθοι μες στα χαρέμια, παιχνίδια έρωτα κι εξουσίας, κοινοί θνητοί και βασιλιάδες που αναζητούν το ίδιο πράγμα, τη χαρά της ζωής, περνούν σαν μουσική μέσ' από τις σελίδες αυτού του βιβλίου που μιλάει για τη δύναμη του πεπρωμένου, για την ακαταμάχητη δύναμη της αγάπης, που μπορεί να κάνει όλα τα όνειρα πραγματικότητα.
Τίτλος βιβλίου:Η κούκλα
Τίτλος πρωτότυπου:La poupée
Εκδότης:Ωκεανίδα
Συντελεστές βιβλίου:Croutier, Alev Lytle (Συγγραφέας)
Κορομηλά, Έφη (Μεταφραστής)
ISBN:9789604101382
Σειρά εκδότη:Ασημένια Σειρά
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2000
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες