Ρίβερ Φοίνιξ

River Phoenix
Εκδότης:
Οδός Πανός
Έτος:
1996
ISBN:
9789607165909
Σελίδες:
76
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ρίβερ Φοίνιξ
Τιμή εκδότη:€10,00
Η τιμή μας: €9,00
Ρίβερ Φοίνιξ
Έως τον θάνατό του, τις πρώτες πρωινές ώρες του Halloween του '93, ξημερώματα 31ης Οκτωβρίου, φαίνονταν πως ο River Phoenix ήταν ο αντίποδας του στερεότυπου σταρ του Χόλλυγουντ, του παρελθόντος. Είχε ένα πάθος για την οικολογία και τη μουσική, ήταν προστατευτικός στην οικογένεια και τους φίλους του, εχθρός των ναρκωτικών, και λάτρης της φυσικής ζωής.

Δυστυχώς όμως η τραγικά σύντομη ζωή του, διέψευσε όλα αυτά. Μπορεί το παιδί-σταρ, φαινομενικά να πέρασε με επιτυχία στον ώριμο πρωταγωνιστή, αλλά έξω από τα πλατώ παρέμενε παιδί· ευαίσθητο, μπερδεμένο, με ένα κουβάρι αντιφάσεων και επικίνδυνα ευάλωτος στην "υψηλού κινδύνου" ζωή και κουλτούρα του Χόλλυγουντ.

Αλλά τώρα είναι ξεκάθαρο πως η σπάνια ακεραιότητα του ταλέντου του δεν πρόκειται να ξεθωριάσει. Ας είναι αυτό το βιβλίο ένας ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του.

Με την προκλητική και αντικειμενική ανάλυση των γεγονότων που τον οδήγησαν στον θάνατο, το βιβλίο αυτό δίνει το έντονο και ενδόμυχο πορτραίτο του καλλιτέχνη που αγκάλιασε τον πλανήτη, εγκαταλείποντας τον εαυτό του.
Τίτλος βιβλίου:Ρίβερ Φοίνιξ
Υπότιτλος βιβλίου:River Phoenix
Εκδότης:Οδός Πανός
Συντελεστές βιβλίου:Γιωτόπουλος, Χρίστος (Επιμελητής)
ISBN:9789607165909
Στοιχεία έκδοσης: 1996
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Μαρτυρίες - Βιογραφίες - Αυτοβιογραφίες - Ντοκουμέντα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες