Αρχιτεκτονικό προοπτικό σχέδιο

Εκδότης:
Ίων
Έτος:
2006
ISBN:
9789604059607
Σελίδες:
176
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αρχιτεκτονικό προοπτικό σχέδιο
Τιμή εκδότη:€15,21
Η τιμή μας: €13,69
στο καλάθι
Αρχιτεκτονικό προοπτικό σχέδιο
Η αναθεώρηση των "Αρχιτεκτονικών Σχεδιάσεων" αποτελείται από ένα νέο κάθετο σχήμα και πρόσθετα σχέδια που εξυπηρετούν τη επεξεργασία και εξηγούν με παραδείγματα τις αρχές που σκιαγραφήθηκαν στη προηγούμενη έκδοση. Διατηρεί το αρχικό κείμενο, σχέδια και πνεύμα των πρώτων δύο εκδόσεων σε μια γκάμα τάξεων σχεδίου και προγράμματα.
Ο σκοπός αυτού του αλφαβητάριου είναι να φέρει σε επαφή τον αρχάριο σπουδαστή με μια σειρά σχεδιαστικών εργαλείων που διατίθενται για τη μεταφορά αρχιτεκτονικών ιδεών. Η βασική ιδέα πίσω απ' αυτό το δημιούργημα είναι ότι η σχεδίαση είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικασίας σχεδιασμού, ένα σημαντικό εργαλείο που εξοπλίζει το σχεδιαστή με τα μέσα και όχι μόνο να παρουσιάζει μια ιδέα αλλά και να επικοινωνεί μέσα στο εργαστήριο σχεδίου του με τον εαυτό του και με τους άλλους.
Εδώ, έχει σημασίανα τονιστεί ότι η σχεδιαστική επικοινωνία απαιτεί τόσο διανοητικές ικανότητες όσο και χειρωνακτική επιδεξιότητα. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι σχεδιάσεις, το υλικό προϊόν που πάντα μας απασχολεί, είναι αυτό καθ' αυτό, το αποτέλεσμα μιας διαδικασίας σχεδιασμού, μια προσεκτική ανάλυση του γιατί, πότε και πού επιστρατεύεται μια σχεδιαστικη τεχνική, καθώς και η εκτέλεση της τεχνικής. [...]
(από τον πρόλογο του βιβλίου)
Τίτλος βιβλίου:Αρχιτεκτονικό προοπτικό σχέδιο
Τίτλος πρωτότυπου:Architectural Graphics
Εκδότης:Ίων
Συντελεστές βιβλίου:Ching, Francis D. K. (Συγγραφέας)
Φακίρη, Δωρίς (Μεταφραστής)
Γεωργιάννης, Βασίλης (Επιμελητής)
ISBN:9789604059607
Στοιχεία έκδοσης: 2006
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Αρχιτεκτονικη, Τοπογραφία, Χαρτογραφία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες