Sex για έναν

Η αποενοχοποίηση του ερωτισμού
Εκδότης:
Ερμιόνη
Έτος:
1994
Σελίδες:
176
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Sex για έναν
Εκτός κυκλοφορίας
Sex για έναν
Αντιμετωπίζοντας ένα από τα τελευταία και βαθιά ριζωμένα ταμπού -τον αυνανισμό- η γνωστή αυθεντία Betty Dodson ξεσκεπάζει την υποκρισία σχετικά με τον αυνανισμό και αποκαλύπτει την ζωτική και εντελώς φυσιολογική μορφή της σεξουαλικής αυτής έκφρασης.

Η Betty Dodson αποδυκνείει πως οποιοσδήποτε μπορεί να απολαμβάνει τον αυτοερωτισμό χωρίς ενοχή ή αίσθημα μοναξιάς. Δεν είναι μόνο το ασφαλέστερο σεξ, αλλά και ένα ερωτικό καρύκευμα που μπορούν τα ζευγάρια να δοκιμάσουν σαν μια εναλλακτική μορφή σεξ.

Με λεπτότητα, ζεστασιά και νοημοσύνη το βιβλίο "Σεξ για έναν" ρίχνει επιτέλους άπλετο φως "στο μικρό βρώμικο μυστικό" αναγνωρίζοντας πως ο αυτοερωτισμός είναι μια ευχάριστη έκφραση του εαυτού μας.

Η Betty Dodson, καλλιτέχνις, συγγραφέας, εκπαιδεύτρια του σεξ, αγωνίζεται για την σεξουαλική απελευθέρωση των γυναικών επί δύο δεκαετίες. Είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη αυθεντία στα σεξουαλικά θέματα και σύντομα θα λάβει το Ρh. D. (διδακτορικό δίπλωμά της) από το Institute for Human Sexuality. Με τις πρωτοπόρες τεχνικές της τα βιβλία της έχουν βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να εξερευνήσουν τις ερωτικές τους δυνατότητες και να ανακαλύψουν νέους σεξουαλικούς ορίζοντες.
Τίτλος βιβλίου:Sex για έναν
Υπότιτλος βιβλίου:Η αποενοχοποίηση του ερωτισμού
Τίτλος πρωτότυπου:Sex for One: The Joy of Selfloving
Εκδότης:Ερμιόνη
Συντελεστές βιβλίου:Dodson, Betty (Συγγραφέας)
Τερψιάδου, Αφροδίτη (Μεταφραστής)
ISBN:
Στοιχεία έκδοσης: 1994
Ηλικίες:18+
Κατηγορίες:Ψυχολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες