Νίκολας Νίκλεμπυ

Εκδότης:
Δαρδανός Χρήστος Ε.
Έτος:
1997
ISBN:
9789603800385
Σελίδες:
64
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Νίκολας Νίκλεμπυ
Τιμή εκδότη:€7,65
Η τιμή μας: €6,89
Νίκολας Νίκλεμπυ
Ο Νίκολας Νίκλεμπυ είναι η πιο θεατρική νουβέλα από τα έργα του Ντίκενς. Η ιστορία του νεαρού ήρωα, του Νίκολας, είναι γεμάτη περιπέτειες. Κατά τη διάρκεια της ζωής του ανακαλύπτει την ταυτότητα του και τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή.
Η ιστορία του Νίκολας ταξιδεύει τον αναγνώστη στην Αγγλία του 19ου αιώνα. Μετά το θάνατο του πατέρα του, ο Νίκολας επιβιώνει από το σχολείο - φυλακή στο Γιόρκσαϊρ και συνεχίζει ηθοποιός σε ένα περιπλανώμενο θίασο. Σε όλη τη διάρκεια της ζωής του έπρεπε να αγωνίζεται ενάντια στα κακόβουλα σχέδια του θείου του. Και αναλαμβάνοντας την φροντίδα της αδελφής του και της χήρας μητέρας του, ο Νίκολας από αγόρι γίνεται άντρας.
Είναι η τρίτη νουβέλα του Ντίκενς και γράφτηκε το 1839. Όμως, το μήνυμα της σχετικά με την αφοσίωση και την αγάπη, τους κινδύνους των χρημάτων και τη δύναμη της προσφοράς είναι και σημερινό.
Η Ανν ντε Γκρααφ ξαναγράφει αυτή την κλασική ιστορία, χρησιμοποιώντας απλούστερη γλώσσα, έτσι ώστε το παλίο κείμενο να είναι πιό κατανοητό για τα παιδία του σήμερα.
Τίτλος βιβλίου:Νίκολας Νίκλεμπυ
Τίτλος πρωτότυπου:Nicholas Nickleby
Εκδότης:Δαρδανός Χρήστος Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Dickens, Charles, 1812-1870 (Συγγραφέας)
Σγουρίδου - Κρυοβρυσανάκη, Εύη (Μεταφραστής)
Pérez Montero, José (Εικονογράφος)
ISBN:9789603800385
Σειρά εκδότη:Τα Κλασικά του Κάρολου Ντίκενς
Στοιχεία έκδοσης: 1997
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες