Η τέχνη της αμπελουργίας

Αμπέλι οινοποιίας
Εκδότης:
Σταμούλη Α.Ε.
Έτος:
2009
ISBN:
9789603517856
Σελίδες:
285
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η τέχνη της αμπελουργίας
Τιμή εκδότη:€25,36
Η τιμή μας: €22,82
στο καλάθι
Η τέχνη της αμπελουργίας
Βασισμένος στην ελληνική πραγματικότητα και τις ιδιαιτερότητές της, ο πρακτικός αυτός οδηγός μάς μαθαίνει τα "μυστικά" της αμπελουργικής τέχνης στην πράξη. Παρουσιάζονται με απλό τρόπο όλες οι γνώσεις και οι καλλιεργητικές τεχνικές που πρέπει να εφαρμόζονται σε κάθε στάδιο καλλιέργειας για την παραγωγή άριστων αμπελουργικών προϊόντων.

Περιλαμβάνει τη μορφολογία και τη φυσιολογία του φυτού, τα βλαστικά στάδια και τις εδαφοκλιματικές απαιτήσεις του, τα υποκείμενα και τις ποικιλίες οινοποιίας, τον πολλαπλασιασμό και τους εμβολιασμούς, την εγκατάσταση του αμπελώνα, το κλάδεμα, το πότισμα, τη λίπανση, τη φυτοπροστασία, τους εχθρούς και τις ασθένειες του φυτού.

Καταγράφει επίσης τη διαγνωστική στο αμπέλι, τη φυτοπροστασία και τα προγράμματα ψεκασμών, το γλωσσάρι της αμπελουργίας για την κατανόηση των εννοιών που περιέχονται στο βιβλίο και τις ωφέλειες που έχει ο άνθρωπος στην υγεία του, όταν συμπεριλάβει στη διατροφή του τα αμπελουργικά προϊόντα, το σταφύλι και το κρασί.

Απευθύνεται σε αμπελουργούς, οινοποιούς αλλά και σε κάθε οινόφιλο που επιθυμεί να γνωρίσει τα "μυστικά" της αμπελουργικής τέχνης στην πράξη.
Τίτλος βιβλίου:Η τέχνη της αμπελουργίας
Υπότιτλος βιβλίου:Αμπέλι οινοποιίας
Εκδότης:Σταμούλη Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Τσέτουρας, Παναγιώτης Λ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603517856
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2009
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Γεωπονία, Βοτανικές Επιστήμες, Ζωολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες