Ποδοσφαιρικά παιχνίδια

Παιχνίδια προθέρμανσης, τεχνικής, τακτικής, 1-1
Εκδότης:
Salto
Έτος:
1999
ISBN:
9789602780992
Σελίδες:
184
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ποδοσφαιρικά παιχνίδια
Τιμή εκδότη:€14,00
Η τιμή μας: €12,60
Ποδοσφαιρικά παιχνίδια
Ο τίτλος παραπέμπει άμεσα στο περιεχόμενο του βιβλίου, το οποίο προτείνει μια πιο διασκεδαστική και παιγνιώδη μορφή προπόνησης. Άλλωστε, η προπόνηση με παιδιά και εφήβους επιβάλλεται να έχει αυτόν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τον ψυχισμό τους. Επιπλέον, η προπόνηση με παιγνιώδη χαρακτήρα αποτελεί μια ευπρόσδεκτη παραλλαγή για την προπόνηση των ενηλίκων, καθώς ενισχύει την παρακίνησή τους και προσφέρει διασκέδαση.

Ένα μέρος από το σύνολο των δεκάδων παιχνιδιών είναι κατάλληλο για τη φάση της προθέρμανσης, ενώ ένα άλλο για το κλείσιμο της προπόνησης, και το μεγαλύτερο για το κύριο μέρος. Η πλειοψηφία των παιχνιδιών έχει στόχο την ανάμυξη τόσο των τεχνικών και τακτικών στοιχείων, όσο και των κινητικών ικανοτήτων.

Τα παιχνίδια και οι παιγνιώδεις ασκήσεις μπορούν να μεταφερθούν άμεσα σε αίθουσα (σάλα) ή στο γήπεδο του ποδοσφαίρου και σε υπαίθριο χώρο (π.χ. αυλή σχολείου) εφόσον γίνουν ορισμένες τροποποιήσεις. Είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου: περιορισμένοι αγωνιστικοί χώροι, δημιουργικοί αυτοσχεδιασμοί, εναλλαγή ρυθμού και ενεργειών, ενώ για τη διεξαγωγή τους απαιτείται ο συνήθης διαθέσιμος εξοπλισμός. Είναι ακόμη κατάλληλα για την προπόνηση ποδοσφαίρου 5:5, στα μικρά γήπεδα.

Το περιεχόμενο του βιβλίου θα προσφέρει μεγάλη βοήθεια στον προπονητή του συλλόγου και τον καθηγητή φυσικής αγωγής, προκειμένου να διαμορφώσουν κατάλληλα την προπόνηση των παιδιών, των εφήβων και ενίοτε των ενηλίκων.
Τίτλος βιβλίου:Ποδοσφαιρικά παιχνίδια
Υπότιτλος βιβλίου:Παιχνίδια προθέρμανσης, τεχνικής, τακτικής, 1-1
Τίτλος πρωτότυπου:Fessballspiele in der Halle
Εκδότης:Salto
Συντελεστές βιβλίου:Boomers, Herman (Συγγραφέας)
Τώνης, Νικίας (Μεταφραστής)
Τώνης, Νικίας (Επιμελητής)
ISBN:9789602780992
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 1999
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Αθλητισμός
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες