Υπερηφάνεια, ταπείνωση

Εκδότης:
Ιερά Μονή Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας
Έτος:
2008
ISBN:
9789609830423
Σελίδες:
74
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Υπερηφάνεια, ταπείνωση
Τιμή εκδότη:€4,06
Η τιμή μας: €3,65
στο καλάθι
Υπερηφάνεια, ταπείνωση
Με την ευλογία του ποιμενάρχου μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. κ. Ανθίμου, προβαίνουμε στην έκδοση των άρθρων, που κυκλοφορούν σε συνέχειες στην εβδομαδιαία εφημερίδα "Ρέθεμνος".
Πιστεύουμε ότι οι άγιοι Πατέρες αποτελούν τους φωτεινούς λύχνους, οι όποιοι φωτίζουν με την πλούσια διδασκαλία τους τους Χριστιανούς όλων των εποχών. Στην έκδοση των παρόντων άρθρων προβαίνουμε όχι για να υποκαταστήσουμε τους Πατέρες μας, αλλά απλά και μόνο για να βοηθήσουμε τους αδελφούς εκείνους, οι οποίοι δεν μπορούν να ανατρέξουν εύκολα στα κείμενα των Πατέρων και να βρουν απαντήσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν.
Τα διάφορα θέματα, με τα οποία ασχολούμαστε, δεν εξαντλούνται σε καμμία περίπτωση στην παρούσα έκδοση. Τα συγκεκριμένα άρθρα δεν αποτελούν ολοκληρωμένη θεολογική μελέτη ούτε διεκδικούν τίτλο επιστημονικής εργασίας. Είναι απλά άρθρα σε εφημερίδες τα οποία έχουν σκοπό να δώσουν στους αναγνώστες τους μια βασική εικόνα και απάντηση, για τα ζητήματα που αναλύουν. Προτιμήσαμε επίσης να τα εκδώσουμε με την ακριβή μορφή, την οποία είχαν στις εφημερίδες.
Πιστεύουμε, παρά ταύτα, και ευχόμαστε να βοηθήσουν τους αδελφούς μας, να τους προβληματίσουν και να τους παρακινήσουν να ερευνήσουν σε βάθος τα συγκεκριμένα ζητήματα, τα οποία, επαναλαμβάνουμε, δεν εξαντλούνται στην παρούσα έκδοση.

(πρόλογος του βιβλίου)
Τίτλος βιβλίου:Υπερηφάνεια, ταπείνωση
Εκδότης:Ιερά Μονή Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας
Συντελεστές βιβλίου:Βασίλειος Παπαδάκης, Αρχιμανδρίτης (Συγγραφέας)
ISBN:9789609830423
Στοιχεία έκδοσης: 2008
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες