Basketball ομαδική τακτική

Εκδότης:
Salto
Έτος:
1996
ISBN:
9789602780787
Σελίδες:
250
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Basketball ομαδική τακτική
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Basketball ομαδική τακτική
Με το βιβλίο αυτό θέλουμε να δώσουμε μια απάντηση σ' όλα τα ερωτήματα που απασχολούν τον προπονητή του basketball και που αφορούν τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να οργανωθεί μια ομάδα, τόσο στον επιθετικό όσο και στον αμυντικό τομέα.
Αναλύονται ολές οι επιθετικές τακτικές αντιμετώπισης της κάθε άμυνας, ανάλογα με τα προσόντα των παικτών, τόσο της ομάδας που επιτίθεται όσο και της ομάδας που αμύνεται.
Επίσης παρουσιάζονται όλων των ειδών οι ομαδικές άμυνες, πώς μπορούν να αναπτυχθούν και πότε χρησιμοποιείται η κάθε μια από αυτές.
Όλα αυτά γίνονται πιο κατανοητά και πιο εύκολα στην εφαργογή τους με τις πολλές ασκήσεις που συνοδεύουν την κάθε αμυντική και επιθετική τακτική.
Δίνονται πληροφορίες για την οργάνωση μιας ομάδας, την κατασκοπεία της αντιπάλου και την αναλυτική στατιστική που μπορεί να κρατήσει ο κάθε προπονητής.
Τέλος αναφέρονται κάποια βοηθητικά μέσα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την καλύτερη οργάνωση της προπόνησης μιας ομάδας, όπως επίσης και ποια τεστ μπορούν να γίνουν για την καλύτερη αξιολόγηση των αθλητών της.
Τίτλος βιβλίου:Basketball ομαδική τακτική
Εκδότης:Salto
Συντελεστές βιβλίου:Τσίτσκαρης, Γεώργιος (Συγγραφέας)
Μεντηλίδης, Ν. (Συγγραφέας)
Βαμβακούδης, Ε. (Συγγραφέας)
κ.ά. (Συγγραφέας)
ISBN:9789602780787
Στοιχεία έκδοσης: 1996
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Αθλητισμός
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες