Αξιολόγηση της ταχυδύναμης

Τεστ Bosco
Εκδότης:
Salto
Έτος:
1995
ISBN:
9789602780626
Σελίδες:
200
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αξιολόγηση της ταχυδύναμης
Τιμή εκδότη:€14,00
Η τιμή μας: €12,60
στο καλάθι
Αξιολόγηση της ταχυδύναμης
Από τα τελευταία δείγματα της επιστημονικής έρευνας είναι το παρόν βιβλίο. Συγγραφέας του ο Carmelo Bosco, ο οποίος έχει να επιδείξει πλούσιο έργο στην αθλητική επιστήμη, ειδικότερα όσον αφορά στην ικανότητα της ταχυδύναμης. Στο έργο αυτό παρουσιάζει μια δέσμη μετρήσεων δικής του επινόησης -τα Τεστ BOSCO- για την αξιολόγηση των ταχυδυναμικών ικανοτήτων των κάτω άκρων, που είναι καθοριστικές της απόδοσης πολλών αθλημάτων όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ ο στίβος, το τένις κ.ά.

Αναλύει κάθε τεστ διεξοδικά, συγκρίνει την αξιοπιστία του με ανάλογα τεστ, ενώ παράλληλα υποδεικνύει τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες για τη σωστή εφαρμογή του. Επιπλέον, παραθέτει ένα μεγάλο αριθμό πινάκων με κατευθυντήριες τιμές (νόρμες) από πολλά αθλήματα, ώστε κάθε προπονητής αφού καταγράψει τις επιδόσεις των αθλητών του με τα Τεστ BOSCO, να τις συγκρίνει με τις τιμές άλλων αθλητών ανάλογου επιπέδου και ηλικίας.

Το βιβλίο αυτό δίνει αναμφίβολα νέα διάστα­ση στο θέμα της αξιολόγησης της ταχυδύνα­μης, η οποία θα βοηθήσει τον προπονητή να βελτιώσει την απόδοση των αθλητών του.
Τίτλος βιβλίου:Αξιολόγηση της ταχυδύναμης
Υπότιτλος βιβλίου:Τεστ Bosco
Τίτλος πρωτότυπου:La valutazione della forza con il test di Bosco
Εκδότης:Salto
Συντελεστές βιβλίου:Bosco, Carmelo (Συγγραφέας)
Τζουρούδης, Νίκος (Μεταφραστής)
Κέλλης Σπύρος (Επιμελητής)
Τζουρούδης, Νίκος (Επιμελητής)
ISBN:9789602780626
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 1995
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Αθλητισμός
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες