Bancassurance

Θεωρητική προσέγγιση· Μοντέλα εφαρμογής· Η ελληνική αγορά (ασφαλιστική, τραπεζική και τραπεζοασφαλιστική)
Εκδότης:
Ιδιωτική Έκδοση
Έτος:
2009
ISBN:
9789608639614
Σελίδες:
353
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Bancassurance
Τιμή εκδότη:€35,50
Η τιμή μας: €31,95
στο καλάθι
Bancassurance
Ο θεσμός του bancassurance είναι μια πραγματικότητα για την ελληνική αγορά του 2009. Η συμμετοχή του στην ανάπτυξη ασφαλιστικών εργασιών, όχι μόνον δεν αμφισβητείται πλέον, αλλά σε ορισμένους τομείς είναι βέβαιη η επικράτησή του, ως κυρίαρχης πηγής νέων εργασιών στο μέλλον. Τα τελευταία χρόνια, εφαρμόστηκαν από συγκεκριμένους τραπεζοασφαλιστικούς ομίλους μοντέλα, που δημιούργησαν εντυπωσιακά αποτελέσματα και σε κάποιες περιπτώσεις, αποτέλεσαν τον κινητήριο μοχλό ανάπτυξης των εργασιών όλης της αγοράς.

Προβληματισμός δε αναπτύσσεται πλέον ως προς τις προοπτικές, αλλά ως προς τα προσφορότερα εναλλακτικά μοντέλα εφαρμογής. Ο θεσμός του bancassurance, ως ειδική αγορά, αλλά και ως απλό δίκτυο προσέλκυσης εργασιών, θα συνυπάρξει με τις υπόλοιπες επιμέρους αγορές και τα υπόλοιπα δίκτυα διαμεσολάβησης και θα συμπορευθεί μαζί τους στην, ούτως ή άλλως, συνεχώς μεταβαλλόμενη ασφαλιστική και ευρύτερη τραπεζοασφαλιστική αγορά.

Η δόμηση και η πληρότητα ενός Μοντέλου Bancassurance αποτελούν μια σχεδιαστική πρόκληση, με οριοθετημένα, πιθανώς, τα εξωτερικά πλαίσια, αλλά με πολλαπλές εσωτερικές συνδυαστικές λύσεις και διαδρομές, που εξαρτώνται, από πληθώρα ενδογενών ή εξωγενών παραγόντων και προϋποθέσεων και από τον βαθμό σαφήνειας του επιδιωκόμενου στόχου. Η γνώμη των χαρακτηριστικών και των ιδιαιτεροτήτων του bancassurance, των εναλλακτικών σχημάτων, με τα οποία εφαρμόζεται και των εν δυνάμει αλληλοεπιδράσεων, οι οποίες δημιουργούνται, αποτελεί αναγκαιότητα για την ίδια την αγορά.
Τίτλος βιβλίου:Bancassurance
Υπότιτλος βιβλίου:Θεωρητική προσέγγιση· Μοντέλα εφαρμογής· Η ελληνική αγορά (ασφαλιστική, τραπεζική και τραπεζοασφαλιστική)
Εκδότης:Ιδιωτική Έκδοση
Συντελεστές βιβλίου:Κλήμης, Νικόλαος Α. (Συγγραφέας)
ISBN:9789608639614
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2009
Σημείωση:Συνεργασία: Μαρία Βασ. Παπασημάκη.
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Πολιτική > Κοινωνική Πολιτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες