Συστήματα αεροδρομίων

Μελέτη, σχεδιασμός, διαχείριση
Εκδότης:
Παπασωτηρίου
Έτος:
2008
ISBN:
9789607182128
Σελίδες:
842
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Συστήματα αεροδρομίων
Τιμή εκδότη:€99,00
Η τιμή μας: €89,10
Συστήματα αεροδρομίων
Οι συγγραφείς του βιβλίου, καθηγητές Richard de Neufville και Amadeo Odoni αξιοποιούν την τεράστια εκπαιδευτική και συμβουλευτική εμπειρία τους για να περιγράψουν με μοναδικό τρόπο τα πολύπλοκα συστήματα των αεροδρομίων, να αναπτύξουν βιώσιμες λύσεις και να τις εξηγήσουν με εύληπτο τρόπο σε αναγνώστες με διαφορετικό επαγγελματικό υπόβαθρο.

Ο συναρπαστικός τρόπος γραφής του βιβλίου και οι πολύτιμες γνώσεις που προσφέρει, το καθιστούν σημαντικό εργαλείο για τις εξελίξεις των αερομεταφορών στον 21ο αιώνα. Το περιεχόμενο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που εκτείνεται από τις θεμελιώδεις αρχές των μεταφορικών συστημάτων ως το λεπτομερή σχεδιασμό των αεροδρομίων. Ανεξαρτήτως των ενδιαφερόντων (μελέτη, σχεδιασμός, πολιτική ή διαχείριση) το βιβλίο συνιστά ένα πλήρως ενημερωμένο και ουσιαστικό σημείο αναφοράς.

Θα αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα για τους φοιτητές τμημάτων Πολιτικών Μηχανικών, Αρχιτεκτονικής, Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων αλλά και για όσους/όσες ενδιαφέρονται για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την οργάνωση, τη διαχείριση και τη λειτουργία των σύγχρονων αεροδρομίων.

Το βιβλίο συνδυάζει με εξαιρετικά περιεκτικό τρόπο την παρουσίαση των εννοιών με παραδείγματα από τον πραγματικό κόσμο. Αντλεί και εφαρμόζει γνώσεις και μεθόδους από τη θεωρία αποφάσεων, την επιχειρησιακή έρευνα και τη χρηματοπιστωτική λειτουργία χωρίς να απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις από τους αναγνώστες. Εξετάζει όλα τα ζητήματα που αφορούν τα αεροδρόμια και μυεί τον αναγνώστη σε ένα ευρύ φάσμα εμπορικών θεμάτων και πολιτικών που απασχολούν τους διαχειριστές των αεροδρομίων, τις αεροπορικές εταιρείες, τους λοιπούς χρήστες αλλά και τους πολίτες.
Τίτλος βιβλίου:Συστήματα αεροδρομίων
Υπότιτλος βιβλίου:Μελέτη, σχεδιασμός, διαχείριση
Τίτλος πρωτότυπου:Airport Systems: Planning, Design, and Management
Εκδότης:Παπασωτηρίου
Συντελεστές βιβλίου:Odoni, Amedeo (Συγγραφέας)
De Neufville, Richard (Συγγραφέας)
Ψαράκη - Καλουπτσίδη, Βούλα (Μεταφραστής)
ISBN:9789607182128
Σειρά εκδότη:Μηχανικών
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2008
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Μηχανική
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Εμπόριο, Μεταφορές, Επικοινωνία, Ναυτιλία, Τουρισμός
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες